petokilian píše:Ahoj tak som si objednal tie žiarovky,som zvedavy ako to bude fungovat.awoj.nocnik511 píše:Zajímavý žárovčičkyco říkáte?

hlavně, aby ty

petokilian píše:Ahoj tak som si objednal tie žiarovky,som zvedavy ako to bude fungovat.awoj.nocnik511 píše:Zajímavý žárovčičkyco říkáte?
nocnik511 píše:petokilian píše:Ahoj tak som si objednal tie žiarovky,som zvedavy ako to bude fungovat.awoj.nocnik511 píše:Zajímavý žárovčičkyco říkáte?
??: tak dej vědět, až je tam vstrčíš...jakej to má zvuk a tón
![]()
hlavně, aby ty![]()
nezněly jako hudba z filmu "Potkali se u Kolína..."!
![]()
vladislav píše:nocnik511 píše:petokilian píše:Ahoj tak som si objednal tie žiarovky,som zvedavy ako to bude fungovat.awoj.nocnik511 píše:Zajímavý žárovčičkyco říkáte?
![]()
hlavně, aby ty![]()
![]()
Zitra dojedu ke Conradovi a zkusím si ji koupit hodně mě to zaujalo ....
vladislav píše:Když jí seženu tak ji namontuji a pak nějak nahraji ton ..myslím,že by to byla hodně užitečná věc...![]()
Čambrla píše:Já mám zadní parkovací asistent akustický. Nevím, kdo máte taky takový, ale obávám se, že při couvání, pokud by žárovka vydávala přerušovaný tón, asi bych to bral jako signál asistenta, že mám za sebou ještě dost místa a mohl bych dopadnout jako ve vesničce mé střediskové.![]()
![]()
![]()
vladislav píše:Čambrla píše:Já mám zadní parkovací asistent akustický. Nevím, kdo máte taky takový, ale obávám se, že při couvání, pokud by žárovka vydávala přerušovaný tón, asi bych to bral jako signál asistenta, že mám za sebou ještě dost místa a mohl bych dopadnout jako ve vesničce mé střediskové.![]()
![]()
![]()
Mám ho i já,ale mám k tomu i displey.. takže snad to nebude tak slyšet dovnitř..Hlavně ,aby byla slyšet venku....a měla jiný ton.. :-D :-D
Ahoj dnes som kupil jednu u nas v Autope,kuknem ,že to vymenim,figu borovu my mame koncovku sklo-postavec a to je žiarovka s paticou,takže to dam dakomu kdo ma na paticu žiarovky,smola.sevas.nocnik511 píše:vladislav píše:nocnik511 píše:petokilian píše:Ahoj tak som si objednal tie žiarovky,som zvedavy ako to bude fungovat.awoj.nocnik511 píše:Zajímavý žárovčičkyco říkáte?
![]()
hlavně, aby ty![]()
![]()
Zitra dojedu ke Conradovi a zkusím si ji koupit hodně mě to zaujalo ....
tak to by bylo fajn...zajímá mě totiž, jestli pípá přerušovaně nebo stáléj tón...jestli teda přerušovaně, tak by asi bylo lepší tam mít jen jednu, aby to neznělo jako v Kauflandu v prostoru kas
vladislav píše:U nás je jen jedna couvačka tak tam asi víc žárovek nepůjde...
titanus píše:prave som si objednal antenu Shark, cena 11,- EUR mi napoveda ze asi vyuzijem 7dnovu lehotu na vratenieale uvidime ako to dopadne...
meken píše:Už tu byla o těchto antenách řeč a někdo psal,že ten signál co chytají neni nejlepší.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé