snike píše:Dneska již to mají automobilky vychytané, moje zkušenosti s auty s dešťovým senzorem, které jsem řídil, jsou kladné.
bob17 píše:A máš ho i na ceedovi?
snike píše:bob17 píše:A máš ho i na ceedovi?
Nemám, původně jsem o něm uvažoval, ale nakonec jsem dal přednost motoru 1,6 CRDi před 1,6 CVVT a tak jsem se některých doplňků musel vzdát ;-)
bob17 píše:No právě. Laboruju s tím v excelu a vycházejí mi všelijaká konečná čísla
Fiko píše:Ja som na dazdovy senzor cital, ze je to nespolahlive. Vraj to blbne a stiera si to ako chce.
Fiko píše:Folie, deflektory, koncovka vyfuku, sportova vlozka filtra K&N, xenony...je toho este viac, ale na zaciatok aspon toto a potom sa uvidi podla financii.
Beda píše:hansk píše:Zdar, tak já bych za nejlepší doplněk bral takovou pěknou blondýnu, tak 20-22 let. Ách jooooo, ale to by mi doma neprošlo.....
Ke veku a barve vlasu jsi zapomnel uvest ta podstatna cisla 90 / 60 / 90 a nebo pro narocnejsi 110 / 60 / 90![]()
Todle neprojde asi vetsine majitelu vozu, i kdyz ti svobodny, az si auticko vysperkujou, by neco podobneho mohli ulovit :-o
Tony píše:to já mámblondýnka ted už 23let a skoro 90-60-90 :-P
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé