vlafi píše:@micronimus
tu masku myslíš zřejmě xR že???nebo ještě možná tu ze sportovního paketu(zatim není známo zda lze objednat samotná),ale myslím,že tu základní z pro ceeda nemyslíš ;-)
Tady jsou rozdělené http://old.kia-club.org/viewtopic.php?t=42
vlafi píše:Tak to je paráda..Až budeš mít cenu,tak ji sem hned napiš..To znamená,že by měla jít objednat vzlášt i světla apod..
micronimus píše:vlafi píše:Tak to je paráda..Až budeš mít cenu,tak ji sem hned napiš..To znamená,že by měla jít objednat vzlášt i světla apod..
na světla jsem se ptal, prý zatím objednat samostatně nejdou :neutral: , škoda, taky se mi moc líbily
bob17 píše:micronimus píše:vlafi píše:Tak to je paráda..Až budeš mít cenu,tak ji sem hned napiš..To znamená,že by měla jít objednat vzlášt i světla apod..
na světla jsem se ptal, prý zatím objednat samostatně nejdou :neutral: , škoda, taky se mi moc líbily
Máš na mysli světla s černým podkresem? Ty bych taky moc rád. Začátkem února jdu objednávat, zkusím se taky zeptat.
micronimus píše:bob17 píše:micronimus píše:vlafi píše:Tak to je paráda..Až budeš mít cenu,tak ji sem hned napiš..To znamená,že by měla jít objednat vzlášt i světla apod..
Máš na mysli světla s černým podkresem? Ty bych taky moc rád. Začátkem února jdu objednávat, zkusím se taky zeptat.
ano světla s črným podkresem, zatím prý nejdou ale časem prý půjdou :-) Co se týká té výše uvedené nové masky (ne tedy xR) tak je opět změna . Zatím prý definitvně nejde, ověřováno u dovozce ... možná až půjde konfigurátor je šance že půjde. Škoda
vlafi píše:ten klasický stojí 4 388,- bez DPH..
P.S.Ceny některých dílů jsou u mě v deníčku ;-)
Berka píše:Já budu investovat do tažného zařízení. Sice nemám káru, ale beru to jako spolehlivou ochranu proti lidem kteří neumějí parkovat a snaží se nalepit co nejblíže k mému zadnímu nárazníku. Dále chci parkovací senzory- to pro případ že bych zase neuměl parkovat já, a pak chci od motorsportu vnitřní osvětlení podlahy a přisvětlování do zatáček pomocí mlhovky. Samozřejmě také nechám vyměnit nebo doplnit alarm o další prvky zabezpečení.
@ micronimus ... já myslel že ta maska z pro_ceeda je celkově menší a musí se tudíž dát z pro_ceeda celý přední nárazník
bob17 píše:vlafi píše:ten klasický stojí 4 388,- bez DPH..
Jojo, nemusím mít všechno. Už takhle to bude pěkná darda. Což mě tak napadá - máte někdo zkušenost s dešťovým senzorem na ceedovi? Funguje to dobře? Dost mě to láká, jezdím hodně po městě a to s cyklovačem pořád laboruju. Asi by dešťový senzor stál za to, akorát že se dá vzít jen se samostmívacím zrcátkem.
Anonym píše:bob17 píše:vlafi píše:ten klasický stojí 4 388,- bez DPH..
Jojo, nemusím mít všechno. Už takhle to bude pěkná darda. Což mě tak napadá - máte někdo zkušenost s dešťovým senzorem na ceedovi? Funguje to dobře? Dost mě to láká, jezdím hodně po městě a to s cyklovačem pořád laboruju. Asi by dešťový senzor stál za to, akorát že se dá vzít jen se samostmívacím zrcátkem.
Mám oboje, jak zrcátko tak dešťový senzor a nemůžu si na to stěžovat.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé