vladislav píše:Tak to máš hned s první ruky Snike......![]()
![]()
![]()
Kryshna píše:No, taky chci davat na predni dvere-okna, ale jen opravdu lehke zatmaveni a na 5. dvere taky... a na zadni dvere pak neco tmavsiho.
snike píše:Kryshna píše:No, taky chci davat na predni dvere-okna, ale jen opravdu lehke zatmaveni a na 5. dvere taky... a na zadni dvere pak neco tmavsiho.
Já to všechno udělám v jednom zatmavení, nelíbí se mi když jsou některá okna světlejší a některá tmavší ;-)
Kryshna píše:snike píše:Kryshna píše:No, taky chci davat na predni dvere-okna, ale jen opravdu lehke zatmaveni a na 5. dvere taky... a na zadni dvere pak neco tmavsiho.
Já to všechno udělám v jednom zatmavení, nelíbí se mi když jsou některá okna světlejší a některá tmavší ;-)
No jde o to, že je pak krutě špatný výhled z auta, teda pokud jsi myslel, že bys dal i na přední dveře něco v hardcore černé....ale možná že dám stejně slabý odstín i na ta zadní...aby to mělo ucelený vzhled.
Beda píše:Zatmaveni je pekna vec ...
Beda píše:Zatmaveni je pekna vec ... Ale moc mu nefandim, protoze pak clovek nevidi skrz auto pred sebou a nemuzu tedy predvidat, co tam zrovna za volantem dela ten druhej a nebo, zda se prednim neco nestalo a ja mam tedy zacit brzdit jeste driv nez on :neutral:
Si pamatuju, jak jel prede mnou dzip (chlap a zenska), kdyz jsem videl, ze tam lita ruka ze strany na stranu a evidentne to nebyly laskuplny dotekytak jsem si radsi nechal vetsi odstup ... a co se nestalo .... dupnul na brzdy strh to napul do krajnice, vybeh ven a zbytek uz jsem nesledoval, protoze jsem se jim krasne vyhnul a hledel jsem si dal provozu :-)
Proto, kdyz nemam rad zatmaveni na druhych autech, tak proc bych si ho porizoval ja 8-)
PS: presne jak pise snike, tento prispevek uz existuje a bude tedy sloucen s tematem Do kterých doplňků chcete investovat?
milan74 píše:Kryshna píše:To už je extrém.... štvalo by mě že blbě vidím zpětným zrcátkem... a ono i bočními... :cool:
mate fajn ze u Vas to moze byt, u nas len na zadnych, v predu nemozes mat nic, skoda
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé