Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Podla mojich info bude 1,6 turbo gt verzia, 2 liter sa neplanuje do ceeda. Po novom by sa malo gtcko dat objednat aj s 7st dct automatom a ma byt aj ceed suv nieco na styl gla mercedesu.
zacina sa predavat Stonic ci ako sa to vola, ziadne ceed ala GLA zatial nebude, urcite nie do 2019.. skor ten ceed spravia ako i30 na taky polosedan, alebo ako by som to nazval.."tzv Fasback" https://www.netcarshow.com/hyundai/2018 ... per_03.htm
Stonic je na podvozku ria. Ceed suv bude o nieco vacsi ako stonic,bude to taky crosover na styl gla a mal by byt okolo roku 2019 to uz je rozhodnute naisto. Urcite bude avsetko bude este 5dv ceed a combi na styl i30
Nemozem si pomoct ale ta vystrcena navigacia do zorneho pohladu vodica sa mi nepaci. Lepsie to vyzera v sucastnej verzii ked je zabudovana v paneli. Neviem preco idu vsetky automobilky tymto stylom
Odoslané z SM-J510FN pomocou Tapatalku
Kia ceed SW 1,6 GDI gold version r.2016 Sírius Silver
Ta nová navigace se nelíbí ani mě, daleko příznivější na pohled je ta stávající ale určitě se bude někomu líbit právě ta vytrčená
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Nevím co se mi líbí, může jít i o zvyk, ale z ergonomického hlediska a i bezpečnosti je rozhodně lepší nové řešení. Nemusíš prostě klopit zrak někam dolů a koukat skoro na podlahu místo na vozovku Jestli se to dá udělat esteticky lépe nebo hůře už je věc jiná.
Já nepsal nic o tom, že zabudovaná vadí ve výhledu Naopak, je to z hlediska bezpečnosti lepší řešení než ta zabudovaná dole. A předpokládám, že vadit ve výhledu nemůže, jinak by to neprošlo homologací. (Max. nějak ne nebezpečně )
elkan píše:Že by tohle byla už fotka nového ceedu?
vlevo ano (ale ta moc nepomůže ), vpravo ne. Oba obrázky už tu byly, stačí projít příspěvky zpět... Když to ale shrnu, tak vpravo je nějaká ilustrace, jak by měl ceed asi vypadat a dle dvou lidí, co tu psali, že ceeda už viděli na živo, je ta ilustrace hodně blízká realitě.