| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

matocz píše:Ta jsem po dvou týdnech volal do servisu. Odpověď byla: výdržte, je vás hodně a na světla se čeká i dva měsíce. Takže to vypadá na velký průšvih a kia, respektive její dodavatel nestíhá dodávat nové světla. Prý se měnily i čísla těch světel, tak doufám, že na těch nových světlech provedli úpravy, aby se porucha již neopakovala.
Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk

Mirse píše:Nedá mi to abych se nezeptal - máš blíže Acuru v CV ale reklamovals v Mostě a jelikož začínám řešit dilema kam jezdit na servis - měl jsi pro to nějaký důvod nebo jsi auto koupil v Asasu a tudíž tam i pokračuješ se servisem ?

HarvyM píše:Ahoj, tak mi začalo také blikat přední levé světlo (po 85.000 km), dnes budu závadu hlásit na servis tak jsem zvědavý za jak dlouho se to vyřeší.

; Hyndai i30 kombi N Line, 1.5 TGDi Mild hybrid (2023)

vsiml jsem si toho nahodou, ze zacinal byt podvecer a stal jsem naprosti vyloze obchodu takze jsem presne videl jak to problikava.
 vsiml jsem si toho nahodou, ze zacinal byt podvecer a stal jsem naprosti vyloze obchodu takze jsem presne videl jak to problikava.

obe svetla 1350€ uff
 obe svetla 1350€ uff 

levy led pasek nyni sviti na max jak pri dennich ( tak svitit ma ), tak pri zapnuti potkavacek kdy se ma snizit jeho jas aby neoslnoval
 levy led pasek nyni sviti na max jak pri dennich ( tak svitit ma ), tak pri zapnuti potkavacek kdy se ma snizit jeho jas aby neoslnoval  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé