Pěkné, až na to, že S8 u nás bude procesorem vlastním a ne od Qualcommu Snapdragon 835 a rovnež grafika nebude asi Adreno 540 , ale to jsem nejak neověřil, vycházel jsem z praktik Samsunga, na který trh je učeno zařízení... . Mne se líbí ten čistý Android, bez nadstavby, bylo to příjemné i u Nexusu 5
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Asus má podobné vychytávky už v základu , na play store si zadej do vyhledávání " zenui " a najde ti to apky od Asusu. Jinak ten root nedělej !!!!! Jednou jsem si naběhl , i když se vše povedlo na poprvé a vše fungovalo , tak se mobil začal sám od sebe odemykat a zcela bez důvodně rozsvěcovat displej .
Štefane, jsou srovnávány dva telefony se Snapdragonem, tak jak se prodávají, nebo budou prodávat v USA. Jinak v EU je Exynos, samozřejmě s grafikou Mali, Adreno je Qualcommu. Je zajímavé, že ačkoliv mají PH-1 a např. i HTC U11 stejný procesor a grafiku se Samsungem S8, Snapdragon MSM8998 a Adreno 540, má HTC a PH-1 vyšší takt procesoru než Samsung 2,45/2,35 GHz, Exynos ještě méně 2,3 GHz. Frekvence GPU je u Adreno 710 MHz, u Mali-G71 MP20 jen 550 MHz.
Prolezl jsem to, ale neva, Andy Rubin mne potěšil, i když telefon nemá IP68, ja se s nim nechystám koupat hlavně, že má naše LTE, a pak teměř s čistým Androidem zbývá už je Lenovo Moto a asi i BlackBerry + nadstavba utajení
Nechci tě zklamat, ale to se u nás na 99% nebude prodávat. Ale ty to vlastně můžeš koupit v Německu, tam by se to mohlo dostat. Pokud Andy sežene výrobce, nebude to masová výroba a dostupnost z počátku určitě jen v USA. To je problém všech převratných novinek, Nexus na tom byl podobně. Při představení špička, dostupnost za půl roku a více a konkurence je někde jinde.
Ty jo - tak ses dočkal, posílám velikou gratulaci a ať miminko dobře slouží
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Tak už sice funguji, ale ještě nemám hotovo. První dojmy jsou velmi dobré, fotky jsou na mobilní telefon úžasné. Video s prostorovým zvukem jsem zatím nezkoušel. Mačkání funguje bezvadně, stačí zvolit požadovanou funkci, nebo vybrat nějakou aplikaci. Špičkový zvuk do sluchátek jsem také neměl čas vyzkoušet.
Hmm - vypadá to velmi dobře, je vidět, že tomu rozumíš a tím pádem si umíš i správně vybrat
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Telefon v zadní kapse kalhot, aby si na něj mohl sednout, nosí jen.... Jen odborníci ze Světa androida mohou srovnávat odolnost unibody hliníkové konstrukce 10 se sklem U11. Loni plakali, že 10 nemá IP67, protože má hliníkové tělo.
Petře, nebuď na tyto odborníky ze světa androidu tak tvrdý, jen zhlédli video maníka , který se snaží všechny mobily v abnormálních testech likvidovat, je moderní úchyl, , kdo z normálních lidí toto dělá s mobilem, ale co se týká zadní kapsy mraky mladých tam to pádlo nosí, anebo to mají v přední kapse chino kalhot, nebo jeans , my jsme trochu jiná generace (občas nám může upadnout z rukou , anebo nám ten pán s německým jménem neřekne, že telefon je na křesle a my jej přisednem )
Cena základní verze smartphonu (6 GB RAM + 64GB úložiště) je 499 euro (cca 13 150 Kč). Verze s 8GB RAM a 128GB pamětí vyjde na 559 euro (14 700 Kč). Objednat můžete ihned v eshopu, heslo: Clearer Photos https://oneplus.net/cz/early-drop