vladislav píše:Je to jednoduché.....stáhnul sis soubor v raru...po rozbaleni.ty adresaře co tam jsou...nahraj do hry rFactor...![]()
Pozor ale verzi 1.2
mbiron píše:To jsem udelal ale stejne to nehraje.
PetrCBR píše:@vladislav:
no zrovna v monacu to neni nic neobvykleho. Taky se mi nekolikrat povedlo pri zavode odjet jen par kol, nez jsem navstivil okoli trate :-). Jednou dokonce i v kvalifikaci ;-).
skalican píše:No rad by som sa pripojil na rfactor s vami ale neviem ako s tym hamachi. Nainstalovane ho mam
luczan píše:skalican píše:No rad by som sa pripojil na rfactor s vami ale neviem ako s tym hamachi. Nainstalovane ho mam
Alife vytvoril server na tieto zavody, myslim ze nan sa dostanes aj bez Hamachi (opravte ma ak sa mylim)...
staci ked v hre kliknes na Join - modre plusko - zadas IP 85.248.3.254 a odklepnes .... nedostanes sa tam ak prave prebieha zavod, ten ma 10 kol t.j. cca 20 minut...
ak nechceme hrat na tomto servri, tak potom cez Hamachi ... zapnes, pripojis sa do nasej skupiny, pri kazdom mene je IP.... ak napr. ja vytvorim hru, tak s mojou IP pojdes do Join - modre plusko atd
------------------------------------------------
Monako som aj ja rad hraval, odjazdil som tam "par" kol este v F1 Challange... viem si to teraz prestavit s F Nippon, mohli by sme to niekedy skusit ;)
Trat si mozem odkial stiahnut, teda aby som ju mal rovnaku ako vy...
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé