Pokud ti Octavia Cup prijde zdechle tak si s nama zajezdi a uvidis, ono to neni o rychlosti ale o umu dostat se pred toho pred tebou. Mozna ze hra ti pripada zdechle ale vez ze pokud bys sedl do skutecneho auta tak se po prvnim kole pos. pob. a poch. to mi ver. Ja mel tu moznost do te octavky sednout. Kdyz projizdis tou prvni vlasenkou 200 km/h tak se i zacnes modlit. Pro ostatni co se s touto hrou seznamuji je myslim Octavia Cup dobry odrazovy mustek a casem muzeme sednout do stihacek.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ta vlasenka navíc mě taky zmátla ..hlavně zpomalila více jak o 10 vteřin... ..Asi uděláme druhou trat z formulí Nipon třeba Brno,aby bylo něco pro rychlíky......musím Alifa přemluvit...
Tady je trat na okruh v Brně....tu formuli Nippon zatim nemám dostatečně kontabilní.....musíme se domluvit s Petrem CBR na té nejlepší a plně funkční verzi......po stáhnutí Brněnského okruhu nakopírujte soubor BrnoGTR2 do adresáře rFactor/GameData/Locations ..... http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/89580/brno2006v2.rar_40.68MB.html
Bohužel já odpoledne nemohu ,ale budu okolo 20 hodiny...chci si projet trat kde se zitra pojede Formule 1
@vladislav:
ta verze nipponu co maji na SR je plne funkcni. U tech formulovych modu je dobre i to, ze si muze clovek upravit setup podle svych priorit, coz dela zavodeni jeste zajimavejsi. Jeden muze mit nastaveni vice na rychlost a druhy zase na pritlak.
Nikdy nerikej ze neco nejde ... vzdycky se najde nejaky blbec, ktery nevi ze to nejde a udela to.