Chodím jezdit na match.rfactor .net nevím jestli se tam dokáže někdo připojit když má jen demo???Mám plnou hru cracknutou,ale i tak mám s ní problémy chce to koupit hru za 600Kč a pak je to v pohodě už na mě čeká doma..

Jinak závod mi jde vytvořit v pohodě..pokud tam někdo chodíte tak se ozvěte..pošlu mu svou IP a zkusíme to jak popisuje zde mbiron
kamarad zalozi hru - Connect - Create a napise jmeno hry, popripade heslo..da accept..pak vybere okruh na kterem chcete jezdit - popripade zvoli detaily zavodu a nastavi jakou tridu oponentu bude chtit. dalsi nabidce po odklikani se objevi nabidka moznosti okruhu..zde nastavite co za pomocniky chcete a co ne..Allowed je povoleno Diallowed zakazano. Nastavi delku zavodu,jaho cas a dalsi detaily..nic co by nezvladl..pak se nahraje okruh.
u vas je to asi takto
Connect - Join
nahore se objevi tri tlacitka- zelene - refresh , pak cervene - stop refresh a modre - pridat IP.
dela se to takto..jelikoz se ti zobrazi strasna spousta serveru..zmackne se refresh a okamzite stop..tim padem hra nenacte cely obsah raceserveru ktere bezi..ale treba jen 2-5..proste kolik stihne nez ji zastavis..ted vlezes do te modre zalozky a zadas IP..pokud ma kamarad stalou tak ti tam zustane a uz nebudes muset zadavat priste..pripadne si tu adresu das do oblibenych..lzase nic co bys nezvladl.
nebo to muzes udelat v zalozce Friends - tam napises IP kamose,a pridas si ho do oblibenych taky..pak jen kliknes na jeho IP a dole vpravo odstartujes spojeni..eto vsjo