Sanchez - dik, máš naprosto pravdu.Veľmi dobre a rád na tú dobu spominam
Neviem načo bola dobrá taká arogancia / reakcia od dotyčneho. Len som chcel poukázať na nástrahy ktore by plynuli z prerábky, ale to zrejme dotyčného asi zjavne v tomto prípade nezaujímalo. Ešte som chcel dotyčnemu nafotiť ako tá kabelaž vyzerá - ako kabeláž prechádza cez kryt späťaku- ako je to utesnene a tak ďalej (síce je to pre Audi - ale veľký rozdiel tam nebude, všetky tieto kabeláže sa robia na jedno kopyto - mám s tým dlhoročnú skusenosť)aby mal dotyčny predstavu čo ho čaka, ale čo už. Nie že by som bol urážlivý veď ako sa hovorí- "mňa dokáže vytočiť iba inteligent".
Taže tento pán ma u mňa už bohužial smolu.
Ospravedlňujem sa že som pisal teraz trochu mimo tému, ale potreboval som poďakovať Vám ktorí ste tento incident odsudili a vlastne mi dali tým pádom za pravdu, že som svojou pripomienkou na túto tému nehľadal nejakú zámienku na vyprovokovanie nejakého incidentu. Ešte raz dík čaute. Na toto vlakno už nebudem viac reagovať, tak sa drżte a len jednu radu si ešte neodpustim - prosím ak budete niekto reagovať na toto, prípadne inė vlákna založenė týmto pánom /meno je na začiatku vlákna ako či ma niekto skúsenosť s......../ dobre si rozmyslite čo mu odpišete pretože prípadná spätná reakcia je nevyspytatelná. Čaute