Vykonane boli zakladne ukony (vymena oleja, brzdovej kvapaliny, vsetkych filtrov, kontrola karoserie) v cene cca 274,- EUR. Navyse som si dal vymenit zadny stierac a nejake veci, co som pokazil
 Uz som si naplanoval aj dalsiu navstevu. Auto mi vratili v uplnom poriadku a poumyvane zvonka aj zvnutra. Mozno malou nevyhodou bola nemoznost platit kartou, treba na to mysliet dopredu, ale inak som bol velmi spokojny. Verim, ze to vydrzi.
   Uz som si naplanoval aj dalsiu navstevu. Auto mi vratili v uplnom poriadku a poumyvane zvonka aj zvnutra. Mozno malou nevyhodou bola nemoznost platit kartou, treba na to mysliet dopredu, ale inak som bol velmi spokojny. Verim, ze to vydrzi.

Sportage NQ5 1,6 T-GDI GPF MHEV, 2023
 Sportage NQ5 1,6 T-GDI GPF MHEV, 2023 Auto mám nové  záruku na 7 let tak že když něco odejde tak se nemusím starat , ale stejně , správně by se měl po záběhu nejpozději okolo 2000km vyměnit.
  Auto mám nové  záruku na 7 let tak že když něco odejde tak se nemusím starat , ale stejně , správně by se měl po záběhu nejpozději okolo 2000km vyměnit.