mbiron píše:Takze mam stazen Skoda Octavia Cup a Mostecky i Brnensky autodrom, je to blazeny pocit si to vyzkouset na domaci trati v Moste a poznat i okoli. Vrele vsem doporucuji
Na jaké adrese si to stáhnul...???Díky.. :-o
mbiron píše:Takze mam stazen Skoda Octavia Cup a Mostecky i Brnensky autodrom, je to blazeny pocit si to vyzkouset na domaci trati v Moste a poznat i okoli. Vrele vsem doporucuji
aifell píše:Tak to já si asi nezajezdím, jsem v tomto ohledně stahování taková lama, že se v tom ztrácím :-(
Na co mám na této stránce kliknout?
http://files.filefront.com/rFactorSetup1255LiteRFCexe/;10214561;/fileinfo.html
děkuji za pomoc!
luczan píše:aifell píše:Tak to já si asi nezajezdím, jsem v tomto ohledně stahování taková lama, že se v tom ztrácím :-(
děkuji za pomoc!
klikni na download now
vladislav píše:@aifell
Tak si tu stránku hod do toho to překladače to ti pomůže... http://translate.google.com/translate_t?hl=cs#
aifell píše:luczan píše:aifell píše:Tak to já si asi nezajezdím, jsem v tomto ohledně stahování taková lama, že se v tom ztrácím :-(
děkuji za pomoc!
klikni na download now
Tak blbej zase nejsem :-) ... To jsem udělal a píše mi to:
Your download has failed. There were no available download servers.
Click here to try your download again. Click here to try your download again.
A prostě nevím jak dál ... já a anglina to prostě není ono :-(
vladislav píše:PetrCBR píše:vladislav píše:Tak doufám ,že to klapne na tom simracingu za to chtějí 700Kč...![]()
Ty penize nechce simracing, ale tvurce te hry. SR z toho nema ani korunu. Dokonce to maji levneji nez kdybys to kupoval primo od developera, protoze s nima maji reseller smlouvu.
No ted chtějí ode mne poplatek 400Kč na provoz serveru...takže se musí něco platit...
aifell píše:luczan: máš pravdu! Jsem tam a stahuji ... Je to koukám o trpělivosti a štěstí :-)
luczan píše:tak ten link na to 100mb demo je zly, subor je poskodeny, tu je novy link demo - zmenim to aj v predoslom prispevku ...
nainstaloval som to a celkom sa mi to paci, teda az na to, ze mam problem s motoromskoncim pri rychlosti 97 a viac netaha
ale pocitac stiha : 1280 x 1024 32 bit stinovanie auto, vypnuty antialiazing.... a to mam Sempron 2800, 756MB Ram, 6600GF
mbiron píše:aifell píše:luczan: máš pravdu! Jsem tam a stahuji ... Je to koukám o trpělivosti a štěstí :-)
Je s nama budou jezdit i houkavy auta? tak to bude teda vopruz jezdit podle predpisu
aifell píše:mbiron píše:aifell píše:luczan: máš pravdu! Jsem tam a stahuji ... Je to koukám o trpělivosti a štěstí :-)
Je s nama budou jezdit i houkavy auta? tak to bude teda vopruz jezdit podle predpisu
Woe :-) mám stažené zatím jen demo :-( protože vůbec netuším jak si stáhnout celou hru ... ale nikdy neříkám nikdy, třeba to na mě zapůsobí a hecnu se :-)![]()
![]()
EDIT: Tak bohužel :-( ani demo nespustím! :-( Zřejmě mám slabý comp ...
Processor: AMD Athlon(tm) XP 2500+, MMX, 3DNow, ~1.8GHz
Paměť: 1024MB RAM
Graf. karta: NVIDIA GeForce 6600 GT 128.0 MB
Ovladače: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
Operační system: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519)
Místa na disku přes 10 GB
aifell píše:mbiron píše:aifell píše:luczan: máš pravdu! Jsem tam a stahuji ... Je to koukám o trpělivosti a štěstí :-)
Woe :-) mám stažené zatím jen demo :-( protože vůbec netuším jak si stáhnout celou hru ... ale nikdy neříkám nikdy, třeba to na mě zapůsobí a hecnu se :-)![]()
![]()
EDIT: Tak bohužel :-( ani demo nespustím! :-( Zřejmě mám slabý comp ...
Processor: AMD Athlon(tm) XP 2500+, MMX, 3DNow, ~1.8GHz
Paměť: 1024MB RAM
Graf. karta: NVIDIA GeForce 6600 GT 128.0 MB
Ovladače: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
Operační system: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.050301-1519)
Místa na disku přes 10 GB
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Beda