Jenda píše:Zatím si ještě zvykám tak nemůžu posoudit co mi chybí jsou mlhovky já je chtěl ale řekli mi že mi je namontují za dvanáct litrů tak to je na mně moc neví někdo prosím kde by se daly sehnat levněji?
aifell píše:Akorád zvažuji, že si nechám deaktivovat automatické zamykání dveří za jízdy, chtěl bych to mít jako má třeba octávia, kdy si dveře zamykáš sám jen když chceš. Několikrát se mi už stalo, že jsem mimo nastartované vozidlo a chtěl jsem v rychlosti něco vzít ze zadní sedačky a dveře zamčené ... Ani raději nedomýšlet, že by se mi třeba prcek začal vzadu dusit a já musel obíhat celé auto ... Né pokaždé myslím na tuto funkci a i často chce nikdo nasednout a já jsem zamčený než si to uvědomím, když mě dotyčný začne silou tahat za kliku ... Uvažoval o tomto také někdo?
petr29 píše:Taky se mi občas stane,že někoho vezu a zapomenu odemknout včas a dotyčný se mi pokouší urvat kličku otevírání dveří.
Axel píše:Nevím co je na tom pravd, ale mě v prodejně při přebírání vozu bylo řečeno že si můžu nastavit rychlost kdy chci aby se mi dveře zamkly. Pamatuju si to proto, že mi hned hlavou blesklo, že kdybych tu funkci chtěl vypnout nastavím si třeba 160Km/h
A taky to je možná řešený přes pojistkovou skříní....
snike píše:Axel píše:Nevím co je na tom pravd, ale mě v prodejně při přebírání vozu bylo řečeno že si můžu nastavit rychlost kdy chci aby se mi dveře zamkly. Pamatuju si to proto, že mi hned hlavou blesklo, že kdybych tu funkci chtěl vypnout nastavím si třeba 160Km/h
A taky to je možná řešený přes pojistkovou skříní....
Řekli ti to správně ;-) U auta je nastaveno zamknutí při překročení rychlosti 40 km/hod a já si nechal nastavit na rychlost 20 km/hod. Jinak to nejde vypnout přes pojistkovou skřín, ale nastavením řidící jednotky ;-)
Příručka vozidla strana 3-11
aifell píše:@snike: Zdravím, prosímtě když si to dle výrobce nechám deaktivovat tak doufám, že to bude dále funkční, když si to já sám zmáčknu. nerad bych si to nechal deaktivovat a jakoby uplně vypnout, že pak tlačítko zamykání nebude fungovat. chci si jen deaktivovat automatycké zamykání stím, že si to chci zamykat sám. Nevíš prosímtě kolik toto stojí a jak dlouho to trvá v servisu?
papra píše:Přikláním se k názoru zamykat jen ručněkolikrát se mi stalo,že někdo cváká páčkou já mačkám knoflík a nějak se nám nedaří otevřít
a taky by bylo dobrý zlepšení,kdyby páčky ve vnitřku vozu byli večer lépe vidět
Tony píše:nebo taky řešení nechat lidi ať si otevřou sami a nemačkat to tlačítko ;) jinak kliky když jsou stříbrné tak jdou vidět dobře i v noci
je ale pravda že zevnitř by to mohlo být na jedno zatažení za kliku i když je zamknuto. na jiných autech to tak je tak nevím přoč tady je to takové složité...
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé