Prosimte, jelikoz jsem taky z Brna, v kterym servisu si byl? Takovej kec poskozeni laku, pry drapancema od nehtu, no nevim mam je tam taky (pritelkyne gelovky) a opravdu nic takoveho zaznaceno nemam, asi mel technik ten den dobrej matros v sobe ne?

edit// jo uz vidim z razitka, no ja si to myslel, krpole, nejhorsi servis siroko daleko, a nemam to jen z vlastni zkusenosti, poptaval jsem u nich ceeda, kdyz jsem ho chtel kupovat, po telefonu absolutne nezajem, nemame cas pak se ozveme, volali za 2 dny, ve stylu rozhovoru ve vybave TOP co chcete nemame a sehnat uz nedokazame, ze by se snazili teda nabidnout neco ve srovnatelne vybave nebo lepsi vubec, regulerne mi to borec do telefonu oznamil a hovor ukoncil, rikam ok nechcete mych 400t jdu jinam

pak jsem u nich zkousel poptavat zasterky, kdyz uz jsem auto mel, do telefonu mi rekli, protoze jsem chtel videt dlouhy vs kratky nazivo, protoze jsem si je z foto na netu nedokazal predstavit, ze je na zadnym aute nemaji a pokud si chci neco domlouvat mam prijet, ze po telefonu nemuzou nic resit, rikam ok podruhe hovor ve stylu co je obtezuju

tim jsem s nima skoncil
nerikam, ze agrotec v modricich popr. pemm v bohunicich jsou zazrak, taky jsem mel u obou vystup ( u agrotecu dost velkej, radili mi s autem jak prasata a mel jsem vsechno zaznamenany pres GPS ), ale oba servisy skoncily, tak ze co jsem potreboval mam vyreseno
a jelikoz jiz se servisem asi po tomhle nehnes, za vcas bych udelal fotky tech udajnych poskozeni, udelal scany protokolu a poslal do kie k vyjadreni, protoze bych se nyni bal asi v budoucnu pri jakekoli korozi, aby nebyl dost velky problem uplatnit zaruku po tom jejich super zaskrtnuti v knizce