Pridam aj moj nazor, doteraz som mal Huawei P8 Lite a za 1,5 roka fungoval perfektne. Samozrejme pri spravnej starostlivosti. Teraz som si kupil Huawei P9 Lite, zatial vsetko vyzera dobre a dufam ze bude fungovat ako ten stary.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tak přeci jen jedna muška se na mém Honor 7 našla. Sem tam se stane, že se sám od sebe restartuje a já nevím proč. Je to tak jednou za měsíc ale už mě to několikrát zaskočilo. Většinou jsem neměl ani telefon v ruce.
Nestahuje si nějaké aktualizace (třeba i nějaká apka) po kterých je vyžadován restart ? Já mám Honor 5X a mimo jedné velké aktualizace Androidu mi to nedělá
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Jestli se někdo rozhoduje mezi Huawei P9 a kolegou Honor 8 tak tady je hezké srovnání ,foto se mi zdá stejné ale pro mě má honor přirozenější barvu pro mé oči ale každý má jiný barvocit a může to vidět jinak ač vítězem je podle nich jednoznačně Honor 8, no je to opravdu překvapivý výsledek,tak tedy nevím co soudruzi od legendární Leica dělali a cení si o 3 tisíce víc P9 to tedy nevím, https://mobilizujeme.cz/clanky/souboj-d ... ysledek/5/ no ještě počkám 7 února má jít do prodeje Xiaomi Mi 6 a pak se rozhodnu, https://mobilizujeme.cz/clanky/jeste-ne ... em-antutu/ a co na to ostatní jaký máte barvocit
Naposledy upravil Prokeš dne 08.01.2017 18:17, celkově upraveno 1
No pro mě jsou to v porovnání s cenami jen velmi nepatrné rozdíly Apropo, pamatuji ještě doby kdy telefony sloužily pro volání nebo posílání sms a fotilo se samostatným, k tomu vyrobeným a určeným foťákem, budilo se normálním budíkem, v autě jsme se řídili koupeným GPS přístrojem, na netu jsme brouzdali doma v PC ... krásné nostalgické časy
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Žádný. Můj bude představen na MWC v Barceloně a snad bude mít Snapdragon 835 a zcela nové revoluční ovládání. Ovládat se bude přes hranu zařízení, na které bude zřejmě speciální plocha hodně citlivá na dotyk, jedním delším dotykem rychle otevřete postranní „Edge“ panel a pouhým posouváním prstu po hraně telefonu pak skrolujete v nabídce.
Ja mám ten telefon, čo som vždy hovoril, Čamčung nikdy, ale bol som vnučke pre telefon, tak som si tiež spravil radosť a vzal si S7 Edge, úlet jako i auta viewtopic.php?f=2&t=2862&start=2280#p120575
Dnes konečně po několika odkladech dorazila aktualizace na AD7 pro HTC_10 (2.41.401.4). Paradoxně HTC M9 dostal AD7 o týden dříve. Doufám, že všechny problémy jsou vyřešeny a systém poběží jako po másle.