Zkusil jsem taky koupit TPMS z aliexpress.com ale nakonec budu muset jít do originálních.
TPMS přišly od čínského prodejce, ale z Holandska. V pneu servisech v mém okolí si s tím moc nevěděli rady a tak jsem zkusil větší pneuservis, v kterém jsem se dozvěděl že k tomu mají slušné vybavení a že by to mělo jít. Podařilo se načíst ID senzoru, stav baterie i "spárovat" s vozidlem (tedy nejdříve to tak vypadalo - zhasla chybová kontrolka), ale po pár kilometrech se chybová kontrolka rozsvítila opět. Řešil jsem to s prodejcem, dokonce mi zaslal 4 nové TPMS, ale problém byl i s těmito. Nevím jestli to také nemohlo souviset s tím že jejich ID začínalo 4 a v článku, který jsem poté našel a dávám odkaz, se píše že tyhle nefungují -
http://www.rdks.expert/rdkstpms-sensore ... im-umlauf/ .
Zkoušel jsem i originál servis KIA, tam se jim ani nepovedlo se spojit s TPMS.
Po domluvě s prodejcem z aliexpress.com jsem odeslal jednu sadu TPMS zpět, on vrátil peníze a já po zkušenostech nejspíš na jaře koupím originály

.
Na zimních kolech mám původní originální sadu, dnes jsem přehodil kola a po ujetí cca 5km chybová kontrolka zhasla - Sama bez jakékoliv potřeby navštívit servis.
Ponaučení: Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci