Ty motory u Kie jsou velký fail bohužel..
Supervision je v základu v GT Line, předváděčka s winter a navi packetem se dá koupit za 360-400tisíc. Navíc černý interiér je mnohem hezčí, k tomu ty přední LEDky, bodykit, celkově je to o hodně zajímavější auto. Jen takový drobný detail.... 1.0TGDI only

Pár lidí tady to řešilo naftou, pro mě na krátké popojíždění 7km sem, po X hodinách 7km tam - absolutně nevhodné, stejně jako asi to turbo, které je navíc zdechlé..
Kdyby aspon to 1.4TGDI.. nebo 1.6GDI.. být to v GT Line, tak je to za ty peníze asi dokonalé auto..
Hyundai i30 mi interiérem připadá úplně jako z pravěku, nový model hne ledy, ale než tady bude kombi, to nevidím dřív než příští podzim..
Já jsem osobně nakonec učarován Corollou s 1.6 Valematic v Trend+ s BI-LED světlama, nebo Executive.. cena je někde mezi 420-460 a to auto má úplně všechno, navíc i přední parkovací senzory a o dost pokročilejší palubní počítač (graf spotřeby během jízdy, více nastavení, atp.). Akorát je to sedan, sice s velkým kufrem, ale furt nízkým..
Každopádně jestli mě neučaruje Ceed MY2017 a nebo nebude třeba 2016 TOPka s 1.6 za nějakou super cenu, asi u té Corolly skončím
Ale zatím se držím toho, že si nechám vyrobit MY2017, kde určitě už Supervision musí být, stejně jako lepší motor v GT Line (prosííím

), už jsem se smířil i s tím že si počkám než to vyrobí..
V tom přechodu MY to není jako s faceliftama, že kombi bývá až za půl roku, že?
To GT v kombi by bylo super!