Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Titanus@ silnejsi motory budou, nebudou to sice dvoulitry ale preplnovana 1,6 benzin ti nejakou radnou porci koniku nabidne urcite jen to nebude tento rok. Kdo byl na privitani jara s kiou ve Vranem to slysel z ust pana reditele Vita Pekneho.
První Kia po několika letech která se mi kompletně líbí hned od první fotky. Je tam velká podobnost s Hyundai i20, což mi vzhledem k jejich příbuznosti nevadí. Na ostatní modely mimo ceeda, jsem si musel postupně zvyknout, ale tohle vypadá hezky hned.
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Hej, spominam si kym som jazdil na HTP, tie vibracie tam fakt boli, motor sa klepal ako mokry pes a posobil skor ako dvojvalec. Pan Biermann musi byt hodne zvrateny clovek, to nebude Rio GT, ale Rio s trochu sportovejsim bodykitom a vyhonenou cenou. Motor je zaklad auta a litrove turbo mozu pchat do obyc verzie, nie do GT.
Kia Rio 1.4 CVVT (2013) Kia Cee'd 1.6 CRDi DCT (2016) Kia Optima 1.7 CRDi DCT (2016) Ford Kuga 1.5 EB 8AT (2024)