Zdravím všechny,mám probém,přestal mi blikat blinkr v pravém zrcátku.Zrcátko je komplet v el a vše jinak funguje.Chci se zeptat,nemáte stím někdo zkušenosti?Do autorizáku mám docela strach ,protože ty radší vymění celé ztrcátko než aby se snažili o nějakou opravu samotného blikače.Dík
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Marekblack píše:2013 r.v ....netuším jaká je to generace v tom se trochu ztrácím
Tak je to ta druhá generace, co zmiňuje snike Nemám tu teď auto abych se podíval, ale myslím, že jsou tam ledky, takže asi nejde o žárovku, kterou bys vyměnil sám, což, jak píše snike, řeší záruka... Pokud dodržuješ servisņí prohlídky a nepřišel jsi o ní, může ti být jedno, co vymění
Pokud je serviska řádně vedená, tak se hlavně nedej. Není důvod, proč by záruka neplatila... Kdyby byl problém, můžeš zkusit i jiný servis, třeba ten snikův