Rád by som sa pripojil aj s mojou dilemou ktorú riešim už tretí deň po kúpe ceeda.
Jedná sa o 1.6crdi 66kW. Kúpené na Slovensku 09/2009 v predajni v Bratislave. Prvá otázka je aký olejový filter mám objednať vzhľadom k tomu že MANN má dve možnosti HU 712/10 x do 07/2009 alebo HU 7001 x od 08/2009 avšak ak bolo auto prevzaté v predajni 09/2009 tak neviem určiť ktorý filter to bude.
Druhá otázka > aký je dôvod že autorizovaný servis do toho auta dával ACEA C3 olej vzhľadom k tomu že auto by podľa informácií malo byť bez DPF filtra resp. CPF podľa KIE = je to Euro4, vlastným pohľadom som DPF nikde neobjavil na ceste zo zadnej časti motora do zadnej časti auta + keď som strčil prsty do výfuku tak boli komplet čierne s kúskami sadzí.
Nakoniec tretia otázka... na všetkých oknách mi z ich číselného označenia vychádza rok 2008 a to isté aj z VIN > neviem či môžem dať VIN aj na fórum tak som dal na drive do public dokumentu (
https://docs.google.com/document/d/1zh6 ... sp=sharing).
Veľmi ďakujem za pomoc, najmä teda s tým filtrom a teda ak to nemá DPF či je potrebný olej s ACEA C3.