Tlačítka na rádiu

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Re: Tlačítka na rádiu

Příspěvekod elkan » 11.04.2016 16:42

No to by mohl být podobný problém, protože ty tlačítka na volantu budou mít taky konektor do rádia, tak to zkontrolovat.....
KIA CEED SW GT-line 1,5 t-gdi, paket seat
elkan Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Ceed SW III (2022)
38000 km @ 6.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Cifo » 11.04.2016 18:09

Skusim to teda niekedy vybrat, snad nepolamem tie plasty pri vyberani alebo si to dam vybrat v servise.
Kia Cee´d SW 1.6 CVVT 92kW 8/2011 M6
Cifo Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod ceeďák 2014 » 15.05.2016 22:24

Zdravím všechny :kia: club členy, po mé delší nepřítomnosti... Když tady tak čtu problémy kolem rádií, tak bych se s dovolením přidal, i když se to netýká přímo rádia, ale USB konektoru. Od začátku koupě :kia: Cee'd, mě blbne USB vstup. Ptal jsem se v Kii v Brně a řekl mi borec, že jedině komplet rádio s ovl.na volantu a USB za 45000Kč. :o :o :? To jsem hned samozřejmě zamítl. Nedalo mi to,rozdělal jsem to, vyfoukal a dal zpět. Od té doby je to lepší,ale i přes to to občas hodí error a nefunguje do do doby, než vypnu motor. Pak asi podle počasí to opět funguje nebo ne. Docela mi to vrtá hlavou, ptž je to celkem používaná věc, teda když to funguje... :-/
V návodu jsem se dočetl, že když je někde větší odpor, jak cca 0,5A nebo W vyšší, tak se to automaicky vypne.
ceeďák 2014 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
250000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod elkan » 16.05.2016 15:51

A zkoušel jsi třeba i jiný flešky?
KIA CEED SW GT-line 1,5 t-gdi, paket seat
elkan Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Ceed SW III (2022)
38000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod mv12 » 20.05.2016 19:50

Pokud pomohlo vyfoukání konektoru, tak bych ho ještě zkusil stříknout nějakým sprejem na čištění kontaktů, třeba by to mohlo zlepšit.
Obrázek
KIA Cee'd 1.6 GDI
FIFA World Cup Edition
mv12 Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

15. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd II (2014)
118000 km @ 6.73 l/100km

Příspěvekod Cifo » 27.07.2016 18:46

Nakoniec mi v servise vybrali tie tlačítka na volante a prečistili konektory (piny). Vydržalo to asi dva dni a začalo to robiť tie isté problémy. Dal som im to tam po mesiaci druhý krát a podľa vyjadrenia servisu boli nakoniec že vraj poprehadzované káble vedúce od cievky do volantu. Pozapájali mi to podľa schémy a zatiaľ je to všetko plne funkčné. Keď som sa pýtal ako je to možné, tak že sa mi musel predtým niekto do toho montovať a poprehadzoval káble. Potom ma napadlo že v minulosti mi montovali neoriginál tempomat v KIA Túhovská, ktorý nakoniec museli vymontovať lebo robil problémy a pravdepodobne to nedali do pôvodného stavu ako by to malo byť. Ale je zaujímavé že to fungovalo cca 2 roky a po 4-tej garančnej prehliadke to začalo robiť problémy. Dúfam že to bolo teda v tom a nebudem musieť znovu riešiť tento problém.
Cifo Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Cifo » 07.11.2016 14:11

Takže ovládanie rádia začalo znovu robiť tie isté problémy, znovu musím navštíviť servis. Už začínam byť z toho znechutený, myslím že znovu to pojde iba chvíľu.

PS: Objednali ma na výmenu tlačítka na rádio. Ak to nepomôže tak pravdepodobne mi vymontujú dodatočne namontovaný tempomat, z čoho nie som nadšený.
Cifo Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod kewin251 » 07.11.2016 16:37

Zdravím,

mám taktiež problém s rádiom...ide o to, že všetko funguje, ale neviem sa dostať do žiadneho menu cez tlačidlo SETUP alebo AUDIO...tlačidlá sú funkčné, pretože pri rádiu FM/AM viem nimi prepínať stanice....keď dám CD alebo USB, tak mi ani jedno tlačidlo nerobí nič...chcel by som nastaviť basy, výšky a pod, no nie a nie sa dostať do tohto menu...

Máte s týmto niekto skúsenosti?? Díky za akékoľvek rady...
kewin251 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Beda » 07.11.2016 21:12

Zde mas pozadovany navod na rozebrani rizeni
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod Cifo » 28.11.2016 04:56

Takze vcera vymenene tlacitka v servise. Mam to skusat a ked to bude znovu robit neplechu tak vymontuju uz ten tempomat a vratia to do povodneho stavu. Dovod moze byt vraj nestiha spracovat tolko informacii navyse.
Cifo Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Cifo » 28.11.2016 04:56

Takze znovu to robi tie iste problemy aj po vymene tlacitok. Chlapi skuste mi poradit kde je problem. Ak to nefunguje mierne buchnem do volantu a ide to normalne, alebo pridvihnem k sebe lavu stranu volantu ak to nejde a ide to normalne. Pustim lavu stranu volantu a nejde to. Nerobi to ale pravidelne, mozno to je nahoda ze pri buchnuti alebo potiahnuti volantu to ide. Samozrejme ked to blbne tak mi korektne nefunguje ani zabudovany telefon, ked chcem prijat hovor zelenym tlacitkom, tak ho namiesto prijatia zrusi. Uz mi je to trapne ist do servisu s tou istou zavadou, aj ked je na to zaruka, evidentne si nevedia rady. Co to moze sposobovat, zly kontakt alebo nieco dobre neprilieha alebo uz neviem. Nemoze byt vadny slimak alebo kontakt z volantu nie je dobry k nemu? Moze to sposobovat domontovanie toho original KIA tempomatu a vyriesi sa problem keby ho dali von a vsetko mi daju do povodneho stavu. Ja osobne tomu neverim ze to sposobuje tempomat, ten ide vzdy normalne ako ma. Mam sa pustit do toho sam a rozobrat a pozriet kde je problem? Skusat hybat kablikmi alebo co? Len aby som to zlozil, neviem co vsetko tam je a ci mi nevystreli airbag. Servis mi naposledy navrhol dve alternativy, bud vymontuju tempomat alebo s tym budem zit a daju mi zlavu na servis. Mne sa ale nepaci ani jedna alternativa.
Cifo Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Cifo » 27.12.2016 16:52

Vcera vymenena cievka (slimak), tak uvidim ci to pomohlo alebo nie.
PS: Vymenili slimaka pod volantom a robi to tie iste problemy. Uz ma nic nenapada co by mohli pozriet.
Cifo Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Předchozí

Zpět na ceed SW