Jakube
to jo, tohle znam. Ale jsi o 3MHz vedle. Na 430 rovnych jsem zatim nic nevidel a podobne prijimace tam nicim nedostrkas. Nehlede na skutecnost, ze tady to nejen posloucha senzor, ale i s nim komunikuje. Tady je oboustranna komunikace.
Jinak tehle ruznych udelatoru na 433MHz je mraky za par supek. Hlavne tam makaji elektricke zvonky, klicenky DO a podobna pakaz a tak tady volili kousek pod timhle pasmem. Je s podivem jak je tam cisto, vykony tehle krabicek jsou fakt minimalni. Na vic jak 50cm od ventilku jsem uz zadny pouzitelny signal nenasel. A navic, kdyz seberes tomu senzoru vnitrni kuzelku ventilku, tak prestane vysilat uplne. Coz je taky dobrej for, kdyz to neni zkompletovany, tak je vsechno vypnuty a baterka se vybiji jenom vlastnim chemickym procesem.
Uz se tesim az na nejakej zdravej a vybitej senzor narazim a rozlousknu ho. Docela mne zajima co je v tom svabikovi za firmware a jestli pujde vycist. Z tech vnitrnich a pristupnych plosek se nic kloudneho nevytahne, tam se da jenom zmerit baterka a da se pres to senzor zaktivovat do stavu blbec aby se dal potom sparovat s RJ pomoci ctecky kodu pro TMPS (u jinych aut ktery to potrebujou). Horsi je, ze se pak uz jednou aktivovanej senzor neda zase prehodit zpet a uspat. Mozna mam ale spatnej prevodnik co to neumi.