Cee'd GDI 2012, prechod z Leonu 2013 - postrehy, dotazy

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Cee'd GDI 2012, prechod z Leonu 2013 - postrehy, dotazy

Příspěvekod tomass.zh » 13.05.2016 05:21

Ahojte,

rozpíšem sa tu trochu kvôli postrehom, ale aj dotazom.. :)

Je tomu pár dní, čo som sa vrátil ku značke KIA a ku mojej druhej Cee'dke.

Predtým som mal KIU cee'd 2013 1.6 CRDI 94KW vo verzi TX, ktorú som predal za určitých okolností, a aj keď som na nej dokonca pri tomto predaji zarobil pomerne slušný peniaz, samotný predaj som niekoľkokrát trpko oľutoval - bolo to super autíčko.. :cry:

Každopádne, potom som po určitom čase natrafil na najnovšieho slovenského jazdeného Leona 1.2 TSI 77KW 2013 v slušnej výbave Style, bez LED svetiel, no s málo kilometrami (36 000), v dobrej cene, tak som neváhal a kúpil ho.. Už som nechcel naftu (časté motkanie sa po meste = potreba zohriatia motora, namáhaný dpf filter a atď.).

Tri mesiace som Leona používal a mal by som ho doteraz, nebyť môjho prekliatia menom autobazar.eu :twisted: , kde som raz v noci čistou náhodou natrafil na slovenskú cee'dku 2012 1.6 GDI 99KW vo výbave TX za veľmi slušný peniaz s málo KM (35 000). Uvažoval som, či chcem Leona za Ceedku vymeniť, ale keď som si všetko zvážil, rozhodol som sa, že áno, predsa len výbava Ceedky vo verzii TX je niekde úplne inde ako výbava Leona v Style a táto benzínová GDI navyše oproti TSI nemá Turbo (už nemusím dochladzovať) a celkovo atmosféra motoricky podľa všetkého vydrží skrátka viac.. Táto GDI Cee'd má navyše od tej predošlej naftovej ešte aj panoramatickú strechu, construct, no a pri zistení, že na Leona bol záujemca s rovnakou kúpnou cenou, ktorú som zjednal s predajcom KIE, fakt už nebolo o čom..:) nestálo ma to teda ani € navyše, vytešil som sa a išiel do toho, do takpovediac výmeny..:)

A vlastne prečo?

Napr. pre tie natáčacie KIA Xenóny.. Ako som používal po prvej Ceedke s xenónami Leona s klasickými halogénkami, tak v nočných jazdách som vyslovene trpel.. Zrazu som si uvedomoval, že nič nevidím v zákrutách, že v podstate nejak nevidím ani nič dopredu.. V Leone som otrasné továrne halogénky teda hneď vymenil za Osramky Night Breakeri, zdvihol svietivosť nad rámec nastavenia v aute, ale aj tak to bolo pre mňa dosť na prd, dosť zle sa mi jazdilo v noci.. Teraz, keď mám opäť tieto skvelé natáčacie xenóny, rád jazdím aj v noci, ten rozdiel v osvetlení vozovky je podstatný a rozdiel v nasvietení zákrut je ešte o to viac brutálny.. Istý čas som mal aj SEAT IBIZU FR, čo mala natáčacie bixenóny, tam samozrejme na diaľkové tiež svietil bixenón a teda KIU na ďialkových SEAT schoval v osvetlení hravo do kúta, ale na stretávačkach mi xenóny KIE viac vyhovujú ako stretávačky bixenonu SEATu. Pocitovo určite. Už si neviem predstaviť pravidelnú nočnú jazdu s automobilom, čo má halogénky. Buď LED, Xenon, Bixenon, no halogééén je nočná smrrrrrrrť.. :D

Ďalej, hoc z vonku KIA pri Leone pôsobí ako trochu menšie auto, určite nie je. Miesta na zadných sedadlách je objektívne určite viac a nebyť tej panoramatickej strechy, tak je nad hlavami aj viac priestoru než v Leone, to rozhodne.

KIA má lepšiu, dovolím si tvrdiť, že podstatne výkonnejšiu automatickú dvojzónovú klimatizáciu. Leon mal tiež dvojzónovú, ale KIA začne chladiť skôr, výraznejšie, rýchlejšie, intenzívnejšie, lepšie. Kde LEON musel chladiť na treťom/štvrtom stupni a vetranie už bolo počuť, KIA ide na druhom stupni a stále krásne tichučko. A aj na tom druhom stupni chladí viac ako by musela, niekedy prepínam až na prvý stupeň. :) Nočné zahmlievanie predného okna v Leone bolo citeľné, často som sa musel hrať s klímou, aby mi to predné okno vôbec stíhalo odhmlievať.. V KII takéto problémy vôbec neriešim, samo si to dokonca okno ofúkne, ak to zistí, že sa začalo zahmlievať ("ofúknutie" KIA spustí v štádiu stále menšieho zahmlenia, než v Leone to manuálne stihnem po zaregistrovaní nastaviť). Skrátka klíma je jasne lepšia v KII.

Samozrejme, celková výbava jazdenej cee'dky za rovnaké peniaze ako jazdený Leon je lepšia. ( :kia: navyše = vyhrievaný volant, sedačky, elekt. brzda, supervision, panorama, atď.)

KIU mám v záruke ešte viac ako tri roky, Leon za rovnaké peniaze bol v záruke už len niečo vyše roka..

KIA má podľa môjho subjektívneho hodnotenia kvalitnejšie spracovaný celý interiér. Lepšie sa v ňom cítim, o tom pre mňa žiadna diskusia. Každé moje nové/jazdené auto, nech bolo zo salónu, či mierne jazdené prvým majiteľom, vždy viac, či menej vrzalo.. niekedy málo, niekedy skutočne malíčko, ale vždy ma nejaký pazvuk iritoval.. No pri jednej, aj druhej cee'dke bolo a je tých pazvukov skutočne najmenej z pomedzi všetkých mojich doterajších áut, vrátane aj toho spomínaného Leonu..

Benzín GDI mi jazdne vyhovuje. Toho som sa bál najviac, že po oturbenom TSI, CRDI budem mať klasickú, podľa mnohých diskutérov "zdochnutú", lenivú atmosféru. Za seba môžem napísať, že mi táto atmosféra nepríde ani lenivá, ani nevýkonná. Pravda, výkon je trochu vo vyšších otáčkach ako v TSI, avšak nejak mi to nevadí, úplne prirodzene som si zvykol, a to veľmi rýchlo, že podradím napr. do trojky a poďme ho prebiehať smelo a odvážne, bez obavy o stratu "dychu" motora....:):) Ten motor skrátka šlape a šlape dobre..:) Navyše je odhlučnený skoro tak dobre ako v Leone, skoro tak dobre znamená, že TSI je predsa len ešte o čosi tichšie.

KIA má však aj svoje mínusy, našťastie, tieto mínusy neprevažujú pre mňa výrazné plusy a tak zatiaľ vládne spokojnosť.

Najvýraznejšie mínus je pre mňa hlučnosť v aute pri rýchlosti 130 km/h a viac.. Do 90 km/h je všetko v poriadku a maximálne bez problémov akceptovateľné, ale potom hluk, výrazný najmä pri porovnaní práve s tým Leonom. Neviem, či Leon je tak špičkovo odhlučnený, alebo naopak len KIA tak horšie odhlučnená, ale v tomto skutočne vidím jej najväčšie mínus.

Ak má niekto Ceedku z roku 2013+ a bol by ochotný sa so mnou v okolí ZH prebehnúť po diaľnici, nech si viem porovnať hluk v kabíne vo vašej a v mojej, budem len rád, vďačný a budem sa revanšovať.. :drink:

ďalšie mínus, GDI papká viac ako 1.2 TSI, rovnakú spotrebu pri GDI ako pri TSI nikdy nedosiahnete..:) Na TSI som jazdil v priemere za 6 litrov bez nejakého obmedzovania, pri GDI v takom istom tempe za viac ako sedem..:) presnejšie zhruba 7.1, až 7.2.. Skúšal som sa so zapnutou klímou dostať pri GDI pod 6.8, no nehrozí..:D Celkovo si myslím, že nové, oturbené štvorvalcové TSIčka majú bezkonkurenčnú užívateľskú spotrebu benzínu, či už v porovnaní s GDI, s TCe, či opelovskými turbami.. Jednoznačne!:-) ale ani tých sedem litrov nie je katastrofa, keď si vezmem, že oturbené astry papkajú bez problémov osem ako nič..:)

čo sa týka náprav, Leon a KIA majú viac menej rovnako dobré nápravy.. Hoc má KIA vzadu viacprvkovú, rozdiel oproti Leonu nie je skoro vôbec poznať..

Zatiaľ všetko k mojim poznatkom, dúfam, že tieto moje drísty :sleep: budú pre niekoho prínosom a ak by sa našiel niekto, s kým by som si mohol porovnať..... (hluk) :D , budem rád..:)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil tomass.zh dne 10.07.2016 15:20, celkově upraveno 1
:kia: :SK: Kia Sportage 2009 4x4 CRDI 110KW
Predošlé - Kia cee'd TX 2012 1.6 GDI 99 KW a Kia cee'd TX 2013 1.6 CRDI 94 KW
tomass.zh Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Cee'd GDI 2012, prechod z Leonu 2013 - postrehy, dotazy

Příspěvekod snike » 13.05.2016 09:09

tomass.zh píše:Napr. pre tie natáčacie KIA Xenóny.. Ako som používal po prvej Ceedke s xenónami Leona s klasickými halogénkami, tak v nočných jazdách som vyslovene trpel..

Prvni generace Ceeda xenony nemela, maximalne jsi tam mohl mit nehomologovanou sadu HID ;) Nataceci xenony u Ceeda II jsou super a krasne se s nimi v noci jezdi. Taky jsem si je pochvaloval, ted ve Sportagi mam halogeny a vim, ze u dalsiho auta budou zase xenony :)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod tomass.zh » 13.05.2016 09:41

Moja prva Ceedka ale bola tiez Kia Ceed II, myslene to bolo ako prva v poradi, nie ako prva generacia. Cize len som sa vracal z halogeniek Leonu do mne znamych xenonov a prave az po case, co som jazdil na halogenkach viem tie xenony uplne docenit a teda, ze aj (d)ocenujem.. :thu: - tak to bolo myslene. :)
tomass.zh Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod mv12 » 13.05.2016 11:52

Tys mi dal, než jsem to přečetl :lol:
Zaujal mne ten postřeh s klimou. Je fakt, že chladí v pohodě a docela rychle, ani jsem si to neuvědomil. Prostě když něco funguje, tak to člověk ani nevnímá a bere to jako samozřejmost.
Obrázek
KIA Cee'd 1.6 GDI
FIFA World Cup Edition
mv12 Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

15. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd II (2014)
118000 km @ 6.73 l/100km

Příspěvekod Mirse » 13.05.2016 12:04

Docela zajímavě vypadající barva - modrých jsem na silnicích zatím mnoho neviděl :)
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP
Green Ex
8 000 km 6,2/100 km
Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno
Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Mirse Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1)
Sponzor (9) TOP sponzor (1) Nejvzdálenější účastník srazu (3) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2024)
8000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod tomass.zh » 13.05.2016 14:38

mv12 píše:Tys mi dal, než jsem to přečetl :lol:
Zaujal mne ten postřeh s klimou. Je fakt, že chladí v pohodě a docela rychle, ani jsem si to neuvědomil. Prostě když něco funguje, tak to člověk ani nevnímá a bere to jako samozřejmost.

Nuž mám občas problém sa v krátkosti vyjadrovať.. :roll: A je pravda, že človek to berie ako samozrejmosť, kým nevyskúša "papierovo" to isté, no v realite predsa len horšie.. Preto som tú klimatizáciu musel jednoznačne vyzdvihnúť, jej účinnosť je rozhodne proti mnohým ďalším autám nadpriemerná, vyskúšal som viacero značiek a modelov, mám teda s čím porovnávať.. :)

Mirse píše:Docela zajímavě vypadající barva - modrých jsem na silnicích zatím mnoho neviděl :)

Najlepšie tú farbu vystihuje presne to slovo, zaujímavá.. :) Ani veľmi bledo modrá, ani veľmi tmavo modrá, a našťastie vôbec nepôsobiaca žensky.. Toho som sa dosť desil, kým som ju na živo uvidel..;) Ja by som napísal, že pôsobí tak mladistvo, energicky.. oficiálne sa táto metalíza volá tuším space blue.. :) pre porovnanie prikladám moju pôvodnú CRDI, ktorá bola tmavo-šedo metalizovaná, čo určite tej lepšej výbave sekundovala pocitom prémiovosti, ale zas táto modrá, na pohľad mi príde viac hravá, aj keď výbave nejak nenahráva..:) Sám mám problém určiť, či je krajšia tmavá šed. metal., alebo táto space blue met. :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
tomass.zh Muž
Nováček

Příspěvekod snike » 13.05.2016 14:47

... urcite ta seda metaliza ;) ... tu jsem mel taky :D
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod t0x!n » 13.05.2016 16:23

Tak to vubec, jedina tahle modra je opravdu fakt pekna, za mne se mi libi jeste z barev jedina horcicova co ma model GT, ostatne proto mam i bilou a zadnou jinou barvu jsem neshanel, jelikoz kdyz jsem byl v salonu a prosel jsem vsechny barvy co meli na Ceedech a pak si projel i cely vzorkovnik, tak me zadna nenadchnula, hodne lepsi vyber v tomhle ma bohuzel i30, na jeji jiz vyrazenou z nabidky hazel brown nema nikdo, ta je kralovska :D
Ceed 2015 1.6 GDI TOP - bílá WD
Obrázek
t0x!n Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd II (2015)
42000 km @ 7.63 l/100km

Příspěvekod Erricksson » 14.05.2016 05:38

Pekny clanek ! Co se tyce klimy, me prijde docela silna v auto rezimu uz i na tom prvnim stupni - "soft", proto casto nastavuji manualne na 1. nebo 2, stupen.
Kazdopadne funguje jak ma, dela co treba, neni si na to stezovat. Vlastne to mlzeni skel - takove neco uz neznam :P To cidlo vlhkosti pracuje dobre ;)

Co se tyce barem, mam nestastnou sedou ktera je prisne neutralni. Predtim jsem mel na vRS zlutou a ted jak jsem videl zluteho Ceeda GT, zamiloval jsem se :-D
Podle me Ceedu jeste sekne ta cervena - mysli ze se jmenuje "infra red" :roll:
Kia Ceed GT 2019
Kia Ceed 5HB 2014 1,6 GDI FIFA - prodáno
Erricksson Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Benco_odtah » 14.05.2016 11:50

Nazdar, som z BB a mám cee'd 2016 gold 1.6 gdi automat. Mozme sa ist kludne previezt po dialnici a porovnat. Oproti mojej starej cee'd 2012 mi to pride ako uplne ticho pri tej 140-tke :D
Benco_odtah Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod tomass.zh » 14.05.2016 16:59

snike píše:... urcite ta seda metaliza ;) ... tu jsem mel taky :D

osobne mi tá šedá na ceedke veľmi pasovala, ale aj táto modrá má svoje čaro..:) Keď sa stmieva, je to úplne iná modrá ako cez deň na slnku, no sranda.. :)

t0x!n píše:Tak to vubec, jedina tahle modra je opravdu fakt pekna, za mne se mi libi jeste z barev jedina horcicova co ma model GT, ostatne proto mam i bilou a zadnou jinou barvu jsem neshanel, jelikoz kdyz jsem byl v salonu a prosel jsem vsechny barvy co meli na Ceedech a pak si projel i cely vzorkovnik, tak me zadna nenadchnula, hodne lepsi vyber v tomhle ma bohuzel i30, na jeji jiz vyrazenou z nabidky hazel brown nema nikdo, ta je kralovska :D

tá horčicová je fajnová, videl som ju na obrázkoch, veľmi výstredná, ale GTčku sa presne taká hodí.. :thu:

Erricksson píše:Pekny clanek ! Co se tyce klimy, me prijde docela silna v auto rezimu uz i na tom prvnim stupni - "soft", proto casto nastavuji manualne na 1. nebo 2, stupen.
Kazdopadne funguje jak ma, dela co treba, neni si na to stezovat. Vlastne to mlzeni skel - takove neco uz neznam :P To cidlo vlhkosti pracuje dobre ;)

Co se tyce barem, mam nestastnou sedou ktera je prisne neutralni. Predtim jsem mel na vRS zlutou a ted jak jsem videl zluteho Ceeda GT, zamiloval jsem se :-D
Podle me Ceedu jeste sekne ta cervena - mysli ze se jmenuje "infra red" :roll:

Ďakujem. A presne ako píšeš, ani ja nepoužívam auto režim, pretože aj mne už ten SOFT príde prudko chladivý, nastavujem si to teda sám..:) Škoda, že si to už neviem porovnať s mojou predchádzajúcou CRDI, nakoľko v tejto verzii GDI sa mi zdá klíma ešte výkonnejšia, ale možno je to len zdanie.. :) No teším sa v tomto na leto, keď bude úplny hic a kia za pár sekúnd po naštartovaní privedie človeka do "raja".. :D

Benco_odtah píše:Nazdar, som z BB a mám cee'd 2016 gold 1.6 gdi automat. Mozme sa ist kludne previezt po dialnici a porovnat. Oproti mojej starej cee'd 2012 mi to pride ako uplne ticho pri tej 140-tke :D

Ahoj, no ak už máš tú najnovšiu verziu po tých izolačných úpravách, tak tá je a bude asi o dosť tichšia, o tom niet pochýb..:) Skôr som myslel, teda chcel niekoho "využiť" :oops: s verziou 2013/2014, tie by mali byť izolačne rovnako vystavané. No v jednom teste som sa včera dočítal, že hluk môže spôsobovať aj panoramatické okno, tak neviem, možno aj toto okno pridáva na pocite hluku vo vyšších rýchlostiach..:) Každopádne včera na diaľnici dosť lialo, iba na pár KM úseku, ale na tej mokrej vozovke a rovnakej rýchlosti 130 KM bolo auto o čosi menej hlučné než na suchej diaľničnej ceste.. Možno keď budúcu sezónu kúpim iné, než tieto továrne gumy, tak to bude zas o čosi lepšie..:) Ale ďakujem veľmi pekne za ochotu, do BB chodím často (KINO, ESC), takže ak niekedy budeš mať trochu času, môžeme sa predsa len prebehnúť..:)
tomass.zh Muž
Nováček

Příspěvekod spacirx » 16.05.2016 12:10

Na dálnici někdy docela hučí ty prostřední a boční výdechy klimatizace (úměrně se zvyšující se rychlostí), stačí je zavřít nebo přesměrovat vzduch na okno a nohy a hned je větší klid.
CEE'D SW II 1.6 GDI Fifa World Cup Edition
Infra red
spacirx Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2014)
105000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Athlon » 19.06.2016 03:35

pekný článok... inak tiež som uvažoval o Leone ale predsa len to skončilo pri ceede :-)
KIA c´eed 1,6GDI GOLD, r.v.: 10/2015
Athlon Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod Žuky » 19.06.2016 15:55

Athlon píše:pekný článok... inak tiež som uvažoval o Leone ale predsa len to skončilo pri ceede :-)

Tak tiez...
Kia Cee´d SW II 1.4 CVVT Amber
Žuky Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW II (2014)
50000 km @ 7.5 l/100km

Zpět na ceed