Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
http://www.krytypodmotor.cz/kia-soul/plast/ asi si myslel tento, já by to bral , hlavne teraz v zime , ten sajrat z cesty je všade , a hlavne aby mi nechodili mačičky nocovať na vyhriaty motor
taky se přidám, mám Ceed 2010 FL 1.4CVVT a prodejce slibuje, že kryt z odkazu bude pasovat. Doporučujete obecně ten kryt namontovat? V Kia servisu tvrdily o možném přehřívání motoru Já zase vidím v krytu samá pozitiva.
Přehřívání motoru bych se určitě nebál. Mám taky 1.4, nechal jsem si tam namontovat v KIA servisu kryt z dieslove verze, protože jsem to platil tak byli strašně ochotní, hned mi nabízeli i tu tlumící folii na kapotu (taky z dieslu). O tom že by se měl přehřívat motor ani slovo. Jezdím s tím už několik let a žádný problém, teplota motoru trvale 90 stupňů. Akorát jsem za originál kryt zaplatil přes 3000,- Na druhou stranu na aukru se daji sehnat za 800,- i s poštovným... http://aukro.cz/kryt-motoru-kia-cee-d-1 ... 30189.html
jenže ty tvrdíš, že máš ten originíál. Ten z odkazu je něco jako můj odkaz, někdo to vyrobil a odlil z plastu, většinou na benzínu nesedí ani otvory pro šrouby. Netuším jak to máš u toho originálního krytu. Deku pod kapotu jsem si sehnal z bouračky za 600 Kč pač se mi vůbec nelíbila ta holá kapota, ale než to člověk našel
No výborně, tak stačí si ho obstarat s nějaké bouračky na díly a je to. Ještě mi napiš, jestli je kryt stejný i u verzí před FL? Ty jsou většinou k mání na vrakáči.
EDIT: je tohle skutečně ten originál kryt Kia co máš ty?
Nemůžu ti potvrdit jestli je kryt před FL a po stejný. Logicky bych řekl že jo, dávaly se tam stejné motory, nevím proč by měnili kryt. Jinak kryt jsem koupil a nechal namontovat přímo v KIA servisu, takže mi k tomu dodali i (asi) originál šrouby.
ok, tak já to prověřím u svého servisu. Ono totiž třeba ta deka...koupil jsem jí z vraku před FL a ejhle, pasuje přesně ale rozteč dir je úplně jinde. Musel jsem to předělat.