Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Snažím se Ti poslat SZ, ale pořád to nějak nejde. Vložím to sem a pak to smažu: Ahoj, bývalý majitel jezdil do Kunína, tam můžu taky zajet, ale blíž to mám do Opavy. Díky za ochotu
Dík, já jsem napsal email do nejbližší prodejny Kia a také tam, odkud vozidlo pochází. Také dám vědět. V pondělí bych chtěl vědět na čem jsem, ať se podle toho mohu zařídit.
Zvolavacka to nieje ale vymenia ti ich zdarma pri prehliadke ... Ak mas auto po zaruke tak len nastiv servis a dohodni vymenu ... Bratranec ma tiez ceed sw fc 2010 a ked som zistoval km pri kupe auta povedali mi ze moze prist zdarma na vymenu vraj to je akcia ak raz rocne nastivim servis tak to potom menia free
KIA CEE'D 1,6 GDi SLOVAKIAX.EDITION -Dark gun metal
Dnes při jarní kontrole mi oznámili, že musí zkontrolovat těsnost nádrže, v horní části prý u Ceedu může prasknout díky špatné průchodnosti kontejneru s aktivním uhlím pro odvětrávání. U mě kontrola v pořádku, vyměněn onen kontejner. V seznamu známých závad zde jsem to nenašel. Minulý týden to samé dělali kamarádce taky u Ceeda.
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Seznam znamych zavad jiz delsi dobu neni aktualizovan, protoze nejsou volne pristupne.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)