Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
@vladislav
díky, já je používal v čočkách u coupé, co se týká délky použití bylo to lepší, spokojenost a hlavně ta záruka dva roky, nevím jestli to ještě pokračuje, anebo to byla jen jednorázovka :
Já jsem měl v Meganu žárovky bohužel krabička šla s autem k novému majiteli(takže nevím značku). Byli to nějaky o 50% svítivější myslím, že v názvu Gold. Ale co je důležity je, že když mi jedna po roce praskla došel jsem a bez jakýchkoli problémů mi dali novou.
takže v pátek mi praskla po asi 10měsících NB žárovka. v sobotu sem měl jet na dovolenou, prostě klasika... nikde ji na pumpách neměli a když jo tak ne H7. nakonec sem ji sehnal a vyměnil a víte co? ve středu na dovolené odešla druhá jinak spokojenost. jestli vydrží zase skoro rok tak ok. hlavně v zimě je fajn když člověk vidí kam jede. jestli prasknou dříve tak tam dám nějaké jine.
nevíte náhodou o nějakých podobně silných ale déle trvajícíh???
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT Kia cee´d 1,6 CRDi EX+ najeto 118 000 km
Tony píše:nevíte náhodou o nějakých podobně silných ale déle trvajícíh???
No ty požadavky se skoro vylučují. Ale o něco trvanlivější by měly být Philips http://www.autozarovky-philips.cz/index.asp?menu=675&record=4455 , jsou ale také o hodně dražší.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Predstavte si, ja mám najazdené za 1,5 roku 52 500 km a ešte som žiadnu nemenil a to svietim stále. Zrovna pred týždňom v Nemecku som zistil, že mi nesvieti ľavá parkovačka, tak som zvedavý, ako to vymením.
@tony: Áno, mám origoš žiarovky, možno naozaj svietia slabšie, ale keďže po nociach až tak moc nejazdím, tak mi to až tak nevadí. Viem že NB vyhrali viaceré testy na svietivosť, ale čo z toho, keď tak rýchlo odchádzajú a nestoja 5 korún.
no ja som buchol dneska gold line plus 50perc a zdaju sa mi v pohode..je tam zlata spicka a sklo ma trosku nadych modrej..taky slabucky..ako phillips blue vision..tak uvidiime ako sa im bude darit ;)