mno mna cakalo po prilete z irska asi 3300prispevkov a bez sance..tak si to uzijes veru...a ozaj k mojim parkovackam uz mi odisli libor..ako su na tom tvoje?
hansk píše:Žárovky NB v mém okolí nikdo neprodává a objednávat si je z netu se mi nechce kvůli poštovnému. I když moje víra v ně je silně nalomená - soused na chalupě je měnil v Pažoutovi 306 jednu sadu po pěti(!!!) týdnech a druhou po třech a půl měsících. Naštěstí mu reklamaci uznali, ale teď si tam dal pro jistotu nějaké jiné od philipsu ( typ už nevím). Tak jsem pořád na vážkách, co pořídit. Ono to stojí kapánek víc, než obyč. H4....A když pak člověk padne na nějakého magora, co neuzná reklamaci, tak jsou to vyhozené peníze.
hansk píše:@Tony:
to já vím, ale už při druhé výměně Pepovi (sousedovi) hučel vedoucí prodejny do ucha, že to není možný, že tam musí mít přepětí ( či co...). Zajímavý je, že tam měl před těma NB ještě původní z výroby(auto z r.2000) a ty se nevypálily přepětím. Tak nevím.
to já vím, ale už při druhé výměně Pepovi (sousedovi) hučel vedoucí prodejny do ucha, že to není možný, že tam musí mít přepětí ( či co...). Zajímavý je, že tam měl před těma NB ještě původní z výroby(auto z r.2000) a ty se nevypálily přepětím. Tak nevím.
Raven píše:Ta tvrdosijnost v pouzivani tohoto druhu zarovek je opravdu zajimava.
Stejne tak jako nepochopeni, ze fyzika je fyzika a marketing je marketing. Ta vyssi svitivost je proste dosazena urcitym prezhavenim (tedy vetsim namahanim) vlakna. To ma ovsem zasadni vliv na zivotnost jak dokazuje vetsina prispevku v tomto vlakne. A jak vidno, nepomahaji ani kouzelne a predlouhe nazvy techto produktu.
Urcitym resenim je pouziti zarovek s vetsim vykonem, ovsem s negativnim dopadem na veci jine.
Zkracene, zazraky se jednoduse nekonaji :-)
Tony píše:Raven píše:Ta tvrdosijnost v pouzivani tohoto druhu zarovek je opravdu zajimava.
Stejne tak jako nepochopeni, ze fyzika je fyzika a marketing je marketing. Ta vyssi svitivost je proste dosazena urcitym prezhavenim (tedy vetsim namahanim) vlakna. To ma ovsem zasadni vliv na zivotnost jak dokazuje vetsina prispevku v tomto vlakne. A jak vidno, nepomahaji ani kouzelne a predlouhe nazvy techto produktu.
Urcitym resenim je pouziti zarovek s vetsim vykonem, ovsem s negativnim dopadem na veci jine.
Zkracene, zazraky se jednoduse nekonaji :-)
clovece Ravene ja myslel ze jsi nas opustil. dlouho si tu nebyl co?![]()
jako jasne ze vim ze se to vice namaha. hold nic neni zadarmo, ale kdyz vydrzi jen 3 tydny tak to musi byt vada one zarovky. jasne ze nebude drzet roky ale kdyz to zvladne tech 12 mesicu tak budu spokojen a koupim je znovu. ono by to bylo da se rici na porad kdyby nebylo v čr denni sviceni, i když ja svitil vždycky i když to nebylo povinne...
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé