budu na kočku čekat 14 dnů, no už teď se nemůžu dočkat. Přecházím z OII RS TDI ve které jezdím od 18let , takže jsem zvědavý na ten výkon. skok
 budu na kočku čekat 14 dnů, no už teď se nemůžu dočkat. Přecházím z OII RS TDI ve které jezdím od 18let , takže jsem zvědavý na ten výkon. skok   .
. Půjčenou jsem měl sportage 4×4 1.6gdi 130kw s automatem a popravdě žádná sláva( myšleno motorově), co mě hodně překvapilo byla "síla" brzd - trochu jsem sešlápl brzd. pedál a už jsem značkoval palubku čelem
 . Teď spotřeba -  15L po městě to je dost
. Teď spotřeba -  15L po městě to je dost   .Vše ostatní super, až mě to překvapilo ! Auto kupuji na ježdění převážně do města, takže si myslím( doufám) že těch 97kw bude dostačujících.
.Vše ostatní super, až mě to překvapilo ! Auto kupuji na ježdění převážně do města, takže si myslím( doufám) že těch 97kw bude dostačujících.A teď pár otázek na které jsem zde nenašel odpověď:
Máte někdo na kie s 1.6 motorem 19" kola ? Jde mi o to jak hodně je znát váha kol.
Jak to je s výměnou oleje a filtrů - jsem zvyklý měnit každých 10TKM, tedy je možné chodit na servis. prohlídky dříve ?
Navigace - neztrácí signál ? jak to je s aktual. map ?
Motor 1.6 GDI životnost - Viděl jsem jen málo motorů v sportagi který má najeto více jak 100 tkm - což mi příjde divné.
Taky mě zajímá jak to je s výměnou žárovek u mlhovek ?
Děkuju

Já si většinou pohrál zde, a vybral jsem si to co se neodchylovalo nějak moc od základní varianty třeba u kupátka bylo 215/55-16 a mně se líbila 17" palcová tak jsem je tam dal, asi 225/45-17 a aby dodržel ET tak jsem musel dávat distanční podložky a komplet nové šrouby, vždy jsem si to modeloval zde
 Já si většinou pohrál zde, a vybral jsem si to co se neodchylovalo nějak moc od základní varianty třeba u kupátka bylo 215/55-16 a mně se líbila 17" palcová tak jsem je tam dal, asi 225/45-17 a aby dodržel ET tak jsem musel dávat distanční podložky a komplet nové šrouby, vždy jsem si to modeloval zde  jinak i u proceeda jsem používal jednu dobu jiné pneu na zimu
 jinak i u proceeda jsem používal jednu dobu jiné pneu na zimu  a vždy to prošlo....
 a vždy to prošlo....