Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tak jsem přezul včera u nás otevřeli nový pneu servis Výměna kol (včetně převážení ) za 200 Kč, myčka kol a uskladnění kol na sezonu za 300 Kč. No neber to
Škoda 1000MB, Škoda120L, Peugeot 605 2,0 TD, Hyundai Getz 1,1 3D, Kia cee'd SW 1.4 Comfort+(2010) Každou jízdu si už 9 let užívám je to bůh na tři písmena Tohle nepotřebuje ani komentář http://www.youtube.com/watch?v=N8eCcSFcukA
Tak dnes som prezul už aj ja, zajtra cestujeme do B. Bystrice a nechcem riskovať prechod cez donovaly na letných gumách, lebo tam môže aj nasnežiť. Len ma tak napadá, že kde sú tie časy, keď som bol na Š-100 na Silvetstrovskej dovolenke na Skalke na lentých gumách. Síce som na to aj doplatil, ale iba preto, že VW Passat predo mnou zastal a už som sa nevyhrabal.
Ták, aj ja už mám prezuté Včera som bol na garnčke, kde mi umyli vnútro auta, tak dnes umyté zvonku, prezuté, navoskované a naliata nemrznúca zmes do ostrekovačov a ešte do kufra doplnený rozmrazovač okien a plachta aby mi nezamŕzalo okno Zima môže začať
Počkat? Já bych jí klidně vynechal. Za mě by mohl napadnout sníh jen na vánoční svátky pro tu atmosféru a pro děti a pak to zase může se začít oteplovat.
Ľudkovia som pred kúpou nových letných pneu na Ceeda1,6 CRDI SW r.v jar 2009. Pôvodné Michelinky 205/16 na menšom dezéne začali byť hlučné a navyše som musel nastavovať zbiehavosť. Porade čo kúpiť, aké sa Vám osvedčili? Samozrejme pomer cena/kvalita je vítaná.
taky vybirám puvodni mychelinky tam mám už od roku 2007 a mají za sebou cca 35000km a už jsou trošku popraskané a asi aj ztrouchnivelé, zatím u mě vyhrávají pirelli-p7-cinturato-205-55-r16-91v