Stefi, neříkám, že nemáš pravdu. Nevím kolik to dané auto dnes stojí a je mi to celkem jedno, takže jsem po tom ani nechtěl pátrat Proto jsem tu částku vůbec nekomentoval. Napsal jsem jen obecně, co dělat, pokud se mu plnění nezdá...
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
neviete inak o niekom, kto vykupuje vraky? dam to na inzerat asi, ale ak by ste o niekom vedeli, dajte echo... Dik
Akustickévlny,šíriacesazozdrojavľudskomhrdle,saodraziaodbariérygeologickéhopôvodusosilouadekvátnouk pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
strycka googla som skusil, ale mozno niekto ma s niekym dobre skusenosti, tak preto otazka. Dal som to aj na klasicky bazos samozrejme dik za tip
Akustickévlny,šíriacesazozdrojavľudskomhrdle,saodraziaodbariérygeologickéhopôvodusosilouadekvátnouk pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
koľko, krát sa nám podarí spraviť vrak , je to většinou náhoda, kolem mne jel v tom 98 když jsem si šel prohlídnout vrak, majitel lakýrny a dílny od Domažlic, auto bylo odtaženo v Kašperkách, ohodnoceno pojišťovnou, nevyplatí se opravovat, a dotyčný se ptal co za to, už předtím to nabízel opravář, který to k sobě odtáhnul i když jsme licitovali, dal jen 53 litrů, dal jsem mu techničák, plnou moc a ať to odhlásí, ověřil jsem telefonicky, splnil vše
.Havarované auta vozí a nabízí i nejaký bazarista u Protivína....a kupice je jich na Moravě, já tam sháněl díly na Accenta