Muj dotaz spis smeruje k temto foliim, nevim jestli to je na vsech Ceedech, v salonu jsem to videl na vsech, udajne to ma pomoci proti kaminkum, no nevim proc to davaji jen tam nebo spis proc vubec (predchozi auto jsem mel i30 II a ta nic takoveho nemela a jsou to vlastne stejny auta) kazdopadne dnes po 14 dnech co mam auto jsem pri prvnim umyvani zjistil, ze se mi folie jiz odlepuje a hlavne je kolem ni pekne videt spina co nejde umyt, viz nize

Muj dotaz smeruje k tomu, jestli tyto kousky folii opravdu v necem pomuzou nebo je mam proste strhnout

I standardní zástěrky mají svojí funkci, i když u Ceeda hodně omezenou. Jestli s autem jezdíš jenom po Praze, kde se až tak nesype štěrkem a silnice jsou relativně čisté, tak se tě tenhle problém nemusí ani týkat.
 I standardní zástěrky mají svojí funkci, i když u Ceeda hodně omezenou. Jestli s autem jezdíš jenom po Praze, kde se až tak nesype štěrkem a silnice jsou relativně čisté, tak se tě tenhle problém nemusí ani týkat.
 fólie a tam už nějaké drobné škrábance jsou. Úplně nejvíc se mi ale osvědčila fólie pod otvíráním 5. dveří - nechal jsem si jí dát do toho vybrání nahoře na zadním nárazníku. Ta je poškrábaná fest. Ale je to záležitost krátkého Ceeda, u SW je otvírání jinak. Pak mám ještě ofóliovaný celý přední nárazník. Zda to pomáhá nevím 100%, jeden ďobanec od kamene prorazil i fólii, ale jinak tam nikde nic nepozoruji.
  fólie a tam už nějaké drobné škrábance jsou. Úplně nejvíc se mi ale osvědčila fólie pod otvíráním 5. dveří - nechal jsem si jí dát do toho vybrání nahoře na zadním nárazníku. Ta je poškrábaná fest. Ale je to záležitost krátkého Ceeda, u SW je otvírání jinak. Pak mám ještě ofóliovaný celý přední nárazník. Zda to pomáhá nevím 100%, jeden ďobanec od kamene prorazil i fólii, ale jinak tam nikde nic nepozoruji.

Rio Sporty 1,4 16V 71 kW (2008)
 Rio Sporty 1,4 16V 71 kW (2008)