Tony píše:taky defend lock, z boku. myslel sem původně na vývod nahoru protoze tata to mel z boku v octavce a bylo to daleko ale u mne je to v poho protoze nemam středový tunel
petokilian píše:Ahoj,ja som si nechal namontovať Zeder lock,kludně spim.ovladanie bez problemu,mechanicke a elektronicke zabezečenie spoločne,vrelo doporučujem.ahoj peter.
ok, pojděm ho vyfotiť,.AllInOne píše:petokilian píše:Ahoj,ja som si nechal namontovať Zeder lock,kludně spim.ovladanie bez problemu,mechanicke a elektronicke zabezečenie spoločne,vrelo doporučujem.ahoj peter.
Můžeš nám sem hodit nějaké fotky? Díky
nocnik511 píše:Tony píše:taky defend lock, z boku. myslel sem původně na vývod nahoru protoze tata to mel z boku v octavce a bylo to daleko ale u mne je to v poho protoze nemam středový tunel
...na vývod z boku se teda moc netěším![]()
![]()
zajímavý je, že já mám defend-lock od řidiče a tuhle jsem očumoval jedno picanto a to mělo defend-lock od spolujezdce :-?
petokilian píše:Ahoj,ja som si nechal namontovať Zeder lock,kludně spim.ovladanie bez problemu,mechanicke a elektronicke zabezečenie spoločne,vrelo doporučujem.ahoj peter.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé