Ahojte
Mám sportage 2,0 crdi AWD, rok výroby 2012. Od začiatku mám problém so zapáchajúcou spojkou. Pri krátkodobej záťaži spojky - spojka v zábere - napríklad keď zacúvam do kopca, je značne citeľný zápach z motora. Cítim to  v aute cez ventiláciu a  aj okolo auta. Spojku mi vymenili v autorizovanom servise, ale problém pretrváva ďalej. Má niekto podobný problém. Ďakujem za odpoveď.

má spojky opravdu nějaký divný....
 má spojky opravdu nějaký divný....   I na Ceedu se to chová stejně, ze začátku to smrdělo i při prudším rozjezdu, teď už jen při zátěži. Zajímalo by mě, jak se ten smrad dokáže tak rychle dostat do auta
  I na Ceedu se to chová stejně, ze začátku to smrdělo i při prudším rozjezdu, teď už jen při zátěži. Zajímalo by mě, jak se ten smrad dokáže tak rychle dostat do auta   

.....teraz neviem čo mám robiť....najazdil som 13000 km s novou spojkou a zotrvacnikom a nič sa nezlepsilo.
 .....teraz neviem čo mám robiť....najazdil som 13000 km s novou spojkou a zotrvacnikom a nič sa nezlepsilo. proste za to muze to jemne pousteni a vyslapovani, abyste se trefili nekam pri couvani. Pri normalni jizde a rozjizdeni na krizovatkach pak nesmrdi.
 proste za to muze to jemne pousteni a vyslapovani, abyste se trefili nekam pri couvani. Pri normalni jizde a rozjizdeni na krizovatkach pak nesmrdi. Jojo tak to asi máme všici
  Jojo tak to asi máme všici