Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
H-acko asi bude krajsi (uvidime), ale som aj velmi zvedavy na kvalitu materialov vo vnutri...tucson, ktory bol vystaveny v blave na autosalone sa teda nema cim chvalit...uz len dufat, ze to bol predseriovy kus...
koukám že stejně jak se kvalita designu kie před pár lety vyšvihnula nahoru, tak stejně strmě letí dolů. Nerad to připouštím, ale přijde mi, že koukám na nějakou čínskou kopii evropského originálu. Prostě z každého auta si vezmeme část jeho typického designu a splácáme to dohromady. Nebo okopírujeme celý tvar, ale vložíme do toho své identické prvky.
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Tak to se nepovedlo Zadní část se mi ještě líbí, ale ten předek... vypadá to jak nějaký hybrid mezi Nissan Juke, Porsche Cayenne a Kia Ceed GT. Z posledních novinek se zatím povedlo jen Sorento.
Tie koncovky vyfuku by vyzerali moc dobre na mojom aute. To je asi vsetko co sa mi paci na tom aute. Ten interier je uplna katastrofa. Uprimne,som rad,ze 4 gen vyzera ako vyzera,aspon sa na svoju staru budem nadalej pozerat s laskou haha.
Naposledy upravil KIASTORM dne 19.08.2015 16:09, celkově upraveno 1
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolovesvetla+Turbo GDI maska+Stebel TM80 Magnum horn
Ja novou Sportage doufam uvidim v zari ve Frankfurtu, kam se chystam tradicne vyrazit na vystavu auticek ... tedy aspon pisou, ze by tam mela mit svoji premieru.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 14.777 km ... Kanec klubu