ked ste kupovali svojho ceeda (sw), vacsina z vas sa urcite rozhodovala medzi viacerymi znackami.
Mozte sem napisat, preco ste sa rozhodli prave pre kiu? A co si mam vybrat ja?

Pred 7 rokmi, ked som kupoval proceeda, som mal jednoduchsiu situaciu... vyberal som podla toho co sa mi paci a tusim nic krajsie v tejto kategorii nebolo (megane prisiel az o par mesiacov neskor

Teraz mam trochu ine priority:
-velky kufor (rodina za dverami

-co najnizsia spostreba v meste - kedze 80% najazdenych km bude moja cesta do prace (viacmenej plynula jazda po bratislave - som ranne vtaca

-obcasne vylety mimo mesta budu vacsinou po dialnici, pripadne mimo velkeho traffiku - takze priliz velka dynamika na predbiehanie nie je prvorada
-spolahlivost - dostatocna zaruka to isti

-samozrejme cena, provozne naklady, a financovanie (asi to nekupim cele v hotovosti)
-a konkretne poziadavky na auto - klima, hlinikove disky, predne/zadne okna elektrika, koza volant, tempomat, cuvacie senzory
a tu su 3 moji favoriti:
ceed sw gold 1,4 (15500e)
+automat. klima, vyhrievane sedacky a volat, zatmavene zadne okna, cuvacia kamera, okna s funkciou proti privretiu, 7 rocna zaruka (teda 5+2;))
-slaby motor!!! - viem ze moja 7rocna 1.4 a tieto nove normami uskrtene 1.4 su uplne ine motory aspon z pohladu dynamiky, ale GDI mi bude v meste moct zrat + cena za poistenie + registracny popolatok. Dat 1200e za GDI mi v tomto pripade pride ako zbytocny prepich

hyundai i30 kombi 1,4 (14780e)
+cena - vybava snad vsetko co pozadujem ale nic viac - manual klima, cuvacie senzory bez kamery, vsetky elektr. okna - ale bez funkcie proti privretiu, vyhrievanie sedadiel a volantu
-rovnako slaby motor
-pod minus len 5 rocna zaruka?

seat leon style 1.2 (16500+1000e za fullLed)
+automat. klima, 6 rocna plna zaruka na vsetko, krasne led svetla

-spolahlivost turbomotora, cena, jednoducha zadna naprava
S obehovanim predajni + testovacky by som chcel zacal buduci tyzden - kupa mi moc neponahla... deadline na nove auto pred domom je koniec roka ale zas ked bude nieco zaujimave, tak kludne kupim aj zajtra

U mna to zatial vyzera na kombinaciu motor seat + design kia + cena hyundai