dost skoro a necakane ... vraj sa s takym niecim este nestretli.. Volala sa odtahovaka 50km mimo KE a aj to Kia assistent povedali ze mozu poslat ale za peniaze
  dost skoro a necakane ... vraj sa s takym niecim este nestretli.. Volala sa odtahovaka 50km mimo KE a aj to Kia assistent povedali ze mozu poslat ale za peniaze   tak nakoniec sa volala odtahovka cez poistku .. bol len doplatok 12 eur.... prevodovka objednana vraj bucui tyzdne bude auto opravene... Ako nahradu dostala free novu Ceed co je fajn ale pokial viem zakaznik nemoze dostat vozidlo nizsej triedy ako ma...
  tak nakoniec sa volala odtahovka cez poistku .. bol len doplatok 12 eur.... prevodovka objednana vraj bucui tyzdne bude auto opravene... Ako nahradu dostala free novu Ceed co je fajn ale pokial viem zakaznik nemoze dostat vozidlo nizsej triedy ako ma... Snad uz ziadne zavady nehrozia... Mate niekto skusenost s niecim podobnym ?

Ceed a Sportage sú auta v rovnakej triede, nižšia stredná ak sa nepletiem, len karoserie majú trochu odlišné hatback(poprípade SW) a SUV
 Ceed a Sportage sú auta v rovnakej triede, nižšia stredná ak sa nepletiem, len karoserie majú trochu odlišné hatback(poprípade SW) a SUV 

já som mal Proceed a mal som aj magetis(lébo čo to bolo), aj škodovku ale aj picanto, nakolik ceeda nemal ako NV, a keď bol tak bol už mimo a od jiného servisu som mal ceeda a dovezli auto vždy k poruche v tom bola
 já som mal Proceed a mal som aj magetis(lébo čo to bolo), aj škodovku ale aj picanto, nakolik ceeda nemal ako NV, a keď bol tak bol už mimo a od jiného servisu som mal ceeda a dovezli auto vždy k poruche v tom bola   
   )
 )