Servisní kniha

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Servisní kniha

Příspěvekod komi » 30.06.2015 08:57

Zdravím, chci se zeptat, nevíte někdo zda se dá někde sehnat nová servisní kniha za rozumnou cenu? V servisu chtěji cca 2500 Kč.
komi Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Servisní kniha

Příspěvekod Rastiksvk » 30.06.2015 20:18

ebay.com aliexpress.com ;) a inak kde mas svoju ked ti treba novu ?
KIA CEE'D 1,6 GDi SLOVAKIA X.EDITION -Dark gun metal
Rastiksvk Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd II (2015)
78000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod komi » 01.07.2015 08:28

Bohuzel přímo na Kiu Ceed sw jsem na těch adresách nic nenašel. Je to cca půl roku co jsem měl auto v servisu na reklamaci a opravě laku. Řekli mi, ze servisní knížka je v autě. Po půl roce jefu na garancku a kniha nikde a v servisu mi řekli, ze ji nemají, tak proto ji sháním.
komi Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod bacikmino » 01.07.2015 19:21

Platit za novu servisnu knihu? :?

Na moj skuter Honda PCX som stratil servisnu knizku a ked som isiel na prehliadku (moto Zubor v Banskej Bystrici) tak tam som s tym vobec nemal problem.
Vyziadali od Hondy duplikat a prisiel mi do dvoch dni domov. A o den na to, som nasiel original. :D

Aj tak by mali mat vsetky prehliadky v ich systeme, tak naco je v terajsej pocitacovej dobe Servisna knizka?
bacikmino Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2016)
5500 km @ 6.3 l/100km

Zpět na ceed SW