Márna SNAHA

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Márna SNAHA

Příspěvekod Onlyone » 05.05.2012 18:09

Keďže po mojej aktivite a stretnutia sa so Safim a písania chlapcom by sa niečo aj konať mohlo, lenže Safko už neodpisuje na správy asi je zaneprázdnený a za ďalšie z mojich poslaných cca 20 správ mi bolo odpovedané na 3 správy a z toho 2 odpovede boli že áno maju záujem. Takže nech ma ľudia nevinia potom, že aktivitu som vyvinul veľkú a výsledok žiadny ale keďže chlapci tunak nemajú záujem tak ja isto dušu nevypustím. A vzhľadom nato, že ja asi za necelý mesiac odchádzam preč a nebudem na SR dlhšiu dobu tak sa ničoho nezúčastním ale aj tak som chcel niečo vytvoriť a niečoho sa zúčastniť aby som tu neostal koniec koncov ako " KECÁLEK" a aby som pospoznával aj ostatných priaznivcov. No čo už ŠKODA :huh:
KIA CEED SW - 2,0 crdi VGT TX, strieborná metalíza 5,3 litra na 100 km.
Onlyone Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
118000 km @ 5.3 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Márna SNAHA

Příspěvekod rudolf.tomka » 05.05.2012 21:20

...tomuto príspevku nejako nerozumiem :? , to treba toľko kecať ohľadom dákeho stretka :?: , keď chceš tak navrhni miesto a termín a hotovo :yes: , keď sa chceme stretnúť, tak neterba žiadne "povolenie" nadriadených orgánov :lol: , proste chceme sa stretnúť , partia ktorá má vozítka :kia: , vtedy a vtedy a tam a tam , a o tej a tej hod. a HOTOVO :thu: :drink:
KIA SOUL 1,6 CVVT tomato red
rudolf.tomka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (13) TOP sponzor (2)

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Příspěvekod titanus » 05.05.2012 22:02

v prvom rade si uvedom ze toto nie je tuning klub ci klub golfistov kde ked napises ze sa ideme stretnut tak mlady chalanani nemaju co ine robit len si donekonecna obdivovat a ospevovat auta...tu je to trochu narocnejsie lebo vacsina z nas pracuje, ma rodinu a aj ine hobby...niekto sa sem dostane len raz za mesiac ci dlhsie a ked zbadaju ze niekto nieco organizuje (nie len pise ze chce organizovat, to je pekne ale malo) tak ked mu to vide, pride...dokonca sa ani neprihlasi ;)

dva minizrazy som v BA skusal zorganizovat a hoci to bolo take ake bolo, ucast viac ako styroch aut je podla mna slusna...preto ak nieco chces spravit, tak to sprav...daj termin, miesto, program a ak to bude ludom vyhovovat pridu...sam sa chystam na vychod pozriet takze mozno by som spojil prijemne s uzitocnym ;)

takze vela trpezlivost a chuti v organizovani... :thu:

p.s. precitaj si temy ako sa rodili prve zrazy klubu ci este lepsie na prve zrazy na slovensku...to boli boje ale vysli...hoci myslim ze viac toho je na starom fore http://old.kia-club.org

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod safi » 06.05.2012 00:01

Prepáč , ale nie som si vedomý toho, že by som na nejakú správu neodpovedal. Pokiaľ áno ,tak sorry. Hovoril si , že sa spojíš s pár členmi no a ja som čakal na výsledok.
ako píšeš, nemal si úspech, to sa stáva. nevešaj hlavu. Ak tu budeš na jeseň a bude záujem urobíme víkendovku.
KIA SOUL 1,6CRDI 94kW Obrázek
safi Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (3) Nejvzdálenější účastník srazu (1) Organizátor srazu (1)

Kia Soul (2009)
63600 km @ 6.05 l/100km

Příspěvekod Onlyone » 06.05.2012 13:32

For Safi :

Posielam som správu ale asi nedošla alebo neviem čo sa mohlo stať :? Tak ak môžeš vytvor nejaký ten minisraz ako sme sa bavili niekde v KE na nejaké pekné poobedie a uvidíme o.k ? :)

PS: Ospravedlňujem sa keď som Ti ukrivdil :oops:

For Titanus :

Trošku sa ma dotklo čo si napísal o tých tuning chlapcoch a podobne, mám pocit, že tým si myslel mňa, keď to, že si chcem trošku pozmeniť auto aby som nevyzeral ako 99% ceed sw na cestách som chlapec čo nechodí do práce a len rieši nejaké tunig zrazy tak to isto nie ;) Napíš kedy tu budeš a môžme sa Ti prispôsobiť a tým pádom by sme už aj 4 auta mali byť :)

for rudolf.tomka :

Neviem tu urobiť v tých zrazoch akciu v tom je jediný problém :) Ináč by to už dávno bolo hotové :D
Onlyone Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
118000 km @ 5.3 l/100km

Příspěvekod Tomi_san » 06.05.2012 18:02

Stačí keď si otvoríš sekciu minizrazy a vložíš novú tému, tam si napíš kedy, kde atď. Moderátor už to pridá medzi plánované zrazy.
Potom už len čakaj aký bude ohlas. Takto som organizoval pár zrazov aj ja.

Držím palce :thu:
HYUNDAI ELANTRA XD 1.6i GLS
:twisted: ELA - RED DEVIL
Obrázek
Tomi_san Muž
KIA Family

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
3. místo (1) Sponzor (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1) Organizátor srazu (1)

Hyundai Elantra III (2002)
200000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod titanus » 06.05.2012 18:20

@Onlyone
keby som sa chcel tym prispvom chcel dotknut niekoho kto si tuninguje/styluje auto tak by som v prvom rade urazil sam seba ;) hlavna pointa je v samotnom organizovani...nie je to tu take jednoduche ako inde- asi v skratke takto som to myslel ;)

co sa navstevy vychodu tyka tak to este neviem..rozhodne to nebude maj, mozno koniec juna aj to je otazne...neda sa to organizovat podla toho kedy kto moze...nikdy nevide vsetkym v ustrety...proste hod termin, program, cas a uz sa uvidi...prvy krok je najtazsi ale drzim palce.... :thu:

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod rudolf.tomka » 06.05.2012 20:55

from všetci :D , keď som sa chcel stretnúť v KE so @safim , tak som mu brnkol, keď som bol v MI na garančku stretko s @peter , aspoň mi ušiel čas a povozil som sa na jeho :kia: VENGA, planujem stretko s @janim so Svidníka ... a takto to začína , najprv malé stretká, a potom "ZRAZY" :kia: :SK: , ale to je iné kafe :yes: , najbližšie je veeeľmi dobrý termín na "stretko " je 11. 5.-13.5. na http://www.kmss.sk/Content/Dni_otvorenych_dveri_Kia/, Víkende otvorených dverí :kia: , každý vo svojej predajni :thu: , a tam sa dá dohodnúť aj iné stretko, na úrovni a podporou :kia: :SK: , tak rozmýšľajme , mne osobne vyhovuje sobota 12.5. servis Bardejov :kia: :SK: :drink:
rudolf.tomka Muž
KIA Family

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Příspěvekod Onlyone » 06.05.2012 22:40

Problém je len ten, že ja od 11.5 do 14.5 som mimo SR takže to bude asi ťažko možné :shock: Toto som ani nevedel sakra.

No nič nahodím nejaký ten mini sraz v KE niekde na rozumnom mieste a v rozumný čas a uvidí sa :)
Onlyone Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
118000 km @ 5.3 l/100km

Příspěvekod rudolf.tomka » 09.05.2012 21:22

Dni otvorených dverí Kia :SK:

„Víkend otvorených dverí u predajov KIA“

v termíne od 11.5.-13.5. V piatok a sobotu od 9:00 do 16:00, v nedeľu od 9:00 do 14:00.

Je to jednoduché - navštívte počas Víkendu otvorených dverí najbližšieho predajcu Kia, uskutočnite testovaciu jazdu na novej Kia cee´d a ste v hre o lístky na semifinálový zápas EURO 2012 vo futbale do Varšavy. Navyše Vám dáme k dispozícii novú Kia cee´d, na ktorej sa na tento zápas odveziete spolu s ďalšou osobou, ktorú si môžete zobrať ako doprovod.
Okrem skvelých áut a príjemnej atmosféry Vás čaká aj malé občerstvenie a možno aj niečo navyše....

Tešíme sa na Vás počas víkendu otvorených dverí v dňoch 11.5. – 13.5. :drink:

Ak mi vyjde , tak budem v :kia: Bardejov v sobotu ,medzi 10:30 - 13:00, červená :kia: SOUL , BJ 604 BH, 0907419809- RUDY ;)
rudolf.tomka Muž
KIA Family

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Příspěvekod peter562/12 » 09.05.2012 22:20

rudo skoda ja idem do bardejova v nedelu 13.5.. zas veziem dievcence z michaloviec na suboj s domacim dorastom (basket).
peter562/12 Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia Venga (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod rudolf.tomka » 10.05.2012 21:06

v nedeľu idem neteri na 1.sv. prijimanie do Prešova ;)
rudolf.tomka Muž
KIA Family

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Příspěvekod rudolf.tomka » 12.05.2012 21:53

... tak už som doma , absolvoval som predvádzačku na new :kia: cee´d 1,6 GDi EX výbava, černvená farba ,auto malo najazdených 300 :!: km, takže surové :P , ale zvuk príjemný, či dnu či vonku . Servisák p. Ing. Róbert Gduľa , sa mi trošku povenoval, lebo mali dosť zvedavcov , ale aj kupujúcich, včera a dnes už 4 obj. na new cee´d :thu: , takže super, mali v predajni 3 kusy new cee´d , v bielej LX , a čevenej a striebornej EX verzii, tak som ich pokukal / fotky zavesím / , zvonku aj znuká, dojmy napíšem do sekcie cee´d 2013 . Vpredajni som strávil cca 2 hod. neprišeiel nikto z okolia :no: :( , ale za pokus o stretko to stálo, pokukal som aj po iných :kia: vozítkach, posedel , vyskúšal , proste príjemne strávený čas doobedu, ŠKODA :huh: , že nikto sa neozval a neprišiel , bol by som ostal aj dlhšie , aj by sme pokecali :drink: , možno nabudúce ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
rudolf.tomka Muž
KIA Family

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Příspěvekod peter562/12 » 13.05.2012 06:49

ten cerveny soul je mne dajak znamy :drink:
peter562/12 Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia Venga (2010)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod rudolf.tomka » 20.06.2015 15:41

rudolf.tomka Muž
KIA Family

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Další

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion