zdenek.r píše:Někdy ta zaznamenaná rychlost nemusí být zrovna výhra
ta rychlost se může obrátit občas i proti. U soukromého auta si myslím, že je záznam GPS skoro zbytečnej. to bych nechal na navigaci, která to umí taky a případně mě stejnou trasou provede znovu. U firemního to vidím jako jasnej benefit / rychlost,trasu/.
.
S tím naprosto souhlasím, pro mě by GPS v kameře dávalo smysl jen, že bych si chtěl natočit a nechat občas nějaký záznam ze zajímavých průjezdů někde na dovolené... Pak by se hodilo, kdyby to mělo s videozáznamem nějak uchována data o poloze a šlo pak zobrazit na mapě, kde to bylo natáčené. Pokud by to nešlo tak radši kameru bez GPS. Navíc jinak bych chtěl GPS vypnout a rozhodně bych nechtěl, aby mi to zaznamenávalo rychlost... Proto jsem se ptal, jak to u té kamery funguje v tomto ohledu?
melonsvk píše:37mm CPL filter a 34-37mm adapter, ten nalepis na kameru (ja som to vyriesil pragmaticky obojstrannou paskou

) a nasrobujes filter.
a jak vypadají záběry v noci? crui5er tu zmiňoval, že by se to muselo sundavat... tak by mě zajímalo, zda a jak se to ve tmě zhoršilo...