Sněženka píše:No ale tahle je placená už 15 let.A stalo se mi to i na jiné. A navíc auto i navigace v ní je staré 1 měsíc,tak by měly být mapy aktuální . Dálnice to vypnout jde,ale ostatní placené silnice ne. tak nevím proč.
To ze auto je stare mesiac neznamena ze navigacia je aktualna.Schvalne si podrz gombik
nastavenia teda
Settings a uvidis ake verzie mas ci uz soft,BT,mapy a firmware asi ta prekvapi ze mapa je stara aj 1 rok a mozno aj viac potom sem napis ake verzie mas na "novom aute" ja som bol tiez prekvapeny ze na novom aute som mal rocne mapy

a mne sa to tiez stalo na cestach ktore su platene sto rokov
edit: mam taky problem s BT v aute a myslim ze to bude od vtedy co som robil posledny upgrade v NAVI, lebo uz mam druhy fon ktory sa mi nechce sparovat s BT radiom ale stare fony funguju bez problemov no posledne Lenovo P70 a thl5000 sa nechcu pripojit a deje sa to odvtedy co som robil firm. upgrade v Navi a teraz neviem ci sa da urobit aj samotny downgrade pre BT.Usudzujem ze to bude tym lebo Honor6 ktory ma tiez BT4.0 mi funguval ale bolo to pred navi upgrade, nemate nikto problem s BT pripojenim od aktualizacie