Zdravím všetkýh vlastníkou kii cee'd fl. Na mojej kii je stmavovacie zrkadlo a vedú doň 3 káble. Ale dnes som si kúpil cúvaciu kameru a chcel som si ju zapojiť do originál spätného a mám takú dilemu, pretože je tam 5 konektorov s toho sú 3 obsadené asi kvôli stmievaniu a ja neviem či to má vlastne display.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ahoj. Tvoj späťák určite displej určite nemá. Sú na nete nejaké náhrady samostmievacích spätných zrkadiel s displejom na cúvaciu kameru, ale do nových áut sa nemontujú, len keď si ju kúpiš samostatne a vymeníš.
Tusim to bolo na i30 tam sa dala dat cuvacia kamera aj s diplejom v spatnom zrkadle tak mozno to je predpriprava toho spataku proste ta doska s konektormi sa nemeni vo vybavach a ked si priplatis cuvaciu kameru tak sa montuje ine zrkadlo a prave vtedy sa vyuzije ten konektor neviem ci to mal aj ceed ale i30 to urcite mala
Loni jsem měl i30 s tím displejem v zrcátku půjčenou na testování. Líbila se mi ale spíš ta kamera umístěná pod výklopným znakem, že se nezamaže a nemusí pořád čistit
je mozne ze zaklad. doska toho spataku je rovnaka pre ceed aj pre i30 a preto tam su konektori navyse.s tou kamerou uplne suhlasim neskutocne sa spini a pri dazdi ani nehovorim taka vyklapacia v znaku by urcite bolo lepsie riesenie aj by som si priplatil