nocnik511 píše:chlape bídná
..tak ještě jednou a pomalu.....poláci ten závod hlavně vyhlašují, organizují a sponzorují (resp.shánějí sponzory), jinými slovy zajišťují...závodit může Honza, Helmut, Pepa, John, Иван, Janko, Ferko, Jánošík i jiní slováci..černoši, běloši, žluťoši..indiáni,...prostě kdokoli, když na to příjde ;-) ...chápeš to aspoň trošku
![]()
matysekul píše:Já bych docela jel. Ale myslíte,že mne tam pustí?![]()
nocnik511 píše:chlape bídná
..tak ještě jednou a pomalu.....poláci ten závod hlavně vyhlašují, organizují a sponzorují (resp.shánějí sponzory), jinými slovy zajišťují...závodit může Honza, Helmut, Pepa, John, Иван, Janko, Ferko, Jánošík i jiní slováci..černoši, běloši, žluťoši..indiáni,...prostě kdokoli, když na to příjde ;-) ...chápeš to aspoň trošku
![]()
mbiron píše:ervss ale ten sraz o kterem mluvis bude o dva mesice pozdeji takze si klidne pockej. Nevim jestli si nekdy na necem podobnem byl ale tohle je dosti nakazlive a prochazet se depem plnym zavodnich vozu, zavodniku, mechaniku a hezkych slecen je proste super. Pokud je navic clovek pozvan jako VIP host tak je to o to hezci, clovek se dostane tam kam se bezny smrtelnik nema sanci dostat.
Tony píše:do pytle... už mě to štve. buď sem měl vždycky zkoušky nebo něco a ted když mám konečně volno tak 5.8 jedem na ryby... na ten autodrom bych šel. mohlo by to být dobré
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé