No minimalne pritelkyni a auto nepujcuji

titanus píše:klobuk dole...hlavne nad tym stravenym casom... pocuj ved ty si: administrator, moderator, programator, organizator zrazov, fotograf, kameraman, srihac, zvukar, reziser, marketingovy pracovnik, financnik, uctovnik, 100% ucastnik zrazov, maniak do KIE, pohodovy clovek, ....mas ty aj daky osobny zivot?? mas moje absorutorium vo vytrinke hned vedla DVD pulp fiction a fotky mojej priatelky (a tam sa dostat nie je len tak)
jo a navrhujem aby si si zmenil funkciu z administratora na SUPERHRDINU to vystihuje viac tvoju cinost pre tuto nasu familiu...nech sa dari![]()
EDIT: nic po Bedovi nechcem :-P
Beda píše:@Čambrla
ty si nedas pokojja za to nemuzu, ze jste byli tak pomali a ja vam ujel mimo signal :razz:
Beda píše:@Čambrla
ty si nedas pokojja za to nemuzu, ze jste byli tak pomali a ja vam ujel mimo signal :razz:
Čambrla píše:Jj, tu "mstu" jsem už zažil a jsem od ní stále nějaký do červena.Ale neboj Pepo, jsem s tebou, nedáme se :razz: .
P.S. Na další sraz seženu praporky. zelený třeba bude znamenat "jízda vpřed, držte kolonu", červený "stop na dalším odpočívadle", vztyčený praporek "odbočujeme doprava" atd. .....
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé