meken píše:Hlavně to restaurační zařízení jak dokáže zcelit...no a Čambrla je vážne kus
S tím souhladím, v restauracích mizí zábrany a padají veškeré hranice .... jo a Ľeo je fakt pohodový človíček a opravdu bystrý a chytrý :-D
meken píše:Hlavně to restaurační zařízení jak dokáže zcelit...no a Čambrla je vážne kus
titanus píše:je pravda ze na cloveka je tych mien, prezyvok a tvari naraz dost vela ale postupne to bude lepsie a lepsie...koho si teraz dokazem bez problemov vybavit su: Beda, Thunder, Cambrla, Snike, Slava, Matisekul, Jezevec33, Forrester, Weronica, Nocnik 511, Filo, Meken, Jakub, Bruczoun, g-m, imro-magi,Skalican plus niektore Vase polovicky ;-) ak som na niekoho zabudol tak sa ospravedlnujem ale aj tak to bol vykon za dva dni tolko ludi....![]()
a este jedna vec...vcera vecer ma priatelka 3x hodila o poste po lekcia sebeobrany od Cambrlu - dakujem pekne![]()
Ingdave píše:@ Čambrla
Ještě jedna věc, ty si pamatuješ ještě všechny ty jména, když jsi v kempu v hospodě pořád předhazoval, že vlastně znám jen pár lidí a že chci všechny poznat? :-D Na mne to bylo mnoho, ale mnoho informací, ale některé jsem si zapamatoval :-D
Čambrla píše:Já si ani nepamatuji, že jsem ti něco předhazoval.....![]()
![]()
Ale těch jmen bylo opravdu moc a musím říct, že i já sám jsem s tím měl problémy... :-D :-D
Jako třeba dnes Matýsek. I se svou paní, kterou jsem hodně, ale hodně dlouho musel ubezpečovat, že ten litřík anestetika Mates nevypil, ale skutečně nevypil úplně sám. Laughing Laughing
titanus píše:@Ingdave
mam par tvari ktorym nedokazem priradin nick...mrzima to a hrozne sa stidimchcelo by to dake photo na ozrejmenie...
Beda píše:Tak moje komentare uz jsou tam
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé