Ahoj,
mám úúplně stejný problém, kterému jsem až do dnešního dne nevěnoval pozornost. Několikrát se mi stalo, že jsem vjel do křižovatky přes to, že jsem brzdil už s dostatečným předstihem. Brzda mi vždy jakoby ztvrdla a nepomohlo ani opakované prošlápnutí.

Naštěstí jsem tomuto problému nevěnoval pozornost a říkal jsem si, že chyba byla patrně na mé straně, že jsem najížděl do křižovatky příliš velkou rychlostí.
Dnes jsem jel z kopce po zasněžené-štěrkem posypané silnici a dvacet metrů před křižovatkou jsem začal brzdit.....auto stále pokračovalo v jízdě a brzda téměř nereagovala a ani vší silou a opakovaně nešla sešlápnout k podlaze. Vjel jsem na křižovatku kde naštěstí stačila všechna auta v obou směrech včas zastavit. NAŠTĚSTÍ se mého auta všimla i skupinka dětí na přechodu, které jsem málem (né vlastní chybou!!!!!) srazil!!!!!!!!!!!!!
Úplně vyklepaný jsem dorazil do práce a narazil tady na Vaší výžinvou diskuzi o tomto problému a s lehkou úlevou zjistil, že to není má chyba.....Zavolal jsem tedy do servisu a tam mi potvrdili, že se u Ceedu s tímto problémem setkávají velmi často a že o něm vědí. Maxímální možnou měrou mě to rozčílilo a pán mi na mojí otázku zdali mu to přijde normální... a proč nepovolají Ceedky do servisu řekl, že je na to moc malý pán.
Chápete to? kdyby jsem někoho srazil...nedej bože zabil...všichni by na mě koukali, že to je má chyba...ale jedná se o zřejmou poruchovost vozidla a nechávají nás v tom bez předešlého upozornění jezdit!!
Komu se co musí stát aby KIA začla konečně povolávat vozidla do servisu?!?!?!?! Vsadim se, že televize by po tom hend skočila......