Přídavné el. topení

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Re: Přídavné el. topení

Příspěvekod spacirx » 01.12.2014 10:57

mv12 píše:Já to PTC HEATER INT TYPE (GASOLINE) mám se specifikaci auta taky (FIFA)... nikdo mi neříkal, ani jsem si nevšiml, že by to někde bylo uvedeno, že bych měl v autě přídavné topení... Jseš si tím jistý? Auto by mělo mít přídavné vyhřívání skla pod stěrači, tak jestli to třeba není to?

Vždyť Beda to výše vysvětlil...
"Pozor neplest si pridavne a nezavisle topeni ;) U ceeda je ve ventilaci pridana topna spirala, ktera za chladneho pocasi pomuze drive ohrat vzduch a tim rychleji vytopit vnitrek auta na pozadovanou teplotu. Ovladat samostatne nejde jako je tomu u nezavisleho."

Myslím, že se to zapíná až kolem nuly. Dnes to jelo určitě, když jsem rozmrazoval okno. Motor jel dnes při volnoběhu cca na 1200ot/min a přitom měl lehké vibrace, jak to má velký odběr, normálně v těchto otáčkách žádné vibrace nemá.
CEE'D SW II 1.6 GDI Fifa World Cup Edition
Infra red
spacirx Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2014)
105000 km @ 6.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Přídavné el. topení

Příspěvekod harry.callahan » 03.12.2014 20:47

Myslel jsem klasické nezávisle topení např. Webasto apod. na časový spínač nebo dálku. Počítám, že cena bude kolem 25tis?
harry.callahan Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Předchozí

Zpět na ceed SW