Beda píše:............... skoda, ze tam neni ta SMS varianta hlasovani, aby se clovek nemusel registrovat
bruczoun píše:Čambrla píše:Nemůžu než souhlasit. Jen ten zpěv u kytary mu nějak nešel..... :-D :-Dg-m píše:ten chlapik je proste uzasny
Cambrlo, to bylo tim, ze jsi mi nechal zpevnik letet vzduchem z terasy... rozhodilo mi to soustredeni....
...
![]()
takze priste uz jen rozlevama kytaru necham doma...
filo píše:matysekul píše:Nic nenechali? Dyť sem nabízel několikrát všem kolemjdoucím.... Nikdo nechtěl,tak to přece nepovezu domůA že mi bylo ouvej
Chudák Čambrla se jako jediný obětoval....
Taky jsem od Tebe koštoval a i od Bruczouna tu domáci.Za celý den jsem měl jen zelňačku, 5 piv a nějaké ty Vaše štamprle.Jsem usnul kolem 22:30, ani nevím v kolik dorazili syn s manželkou po hledání pokladu a ráno bylo třeba vstávat na závody s malým............. :-P
Čambrla píše:Jak člověk poznává víc a víc lidiček z našeho klubu a za jednotlivé nicky může přiřadit konkrétní tváře, tak je najednou ta komunikace na fóru taková nějaká moc hezčí. Ta anonymita je najednou pryč a člověk si během momentu píše s přáteli. No řekněte, není to parádička? ;) A geniální je, když se navíc někdo nahlásí na návštěvu nebo přijede jen tak, z ničeho nic. Jako třeba dnes Matýsek. I se svou paní, kterou jsem hodně, ale hodně dlouho musel ubezpečovat, že ten litřík anestetika Mates nevypil, ale skutečně nevypil úplně sám.![]()
![]()
Přátelé, už se nemůžu dočkat 5. srazu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé