| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

Liptovský Mikuláš prevzal svoje vysnívané autíčko Kia Sportage. 1,6 GDi  vo výbave Platinum . Zatiaľ som ho stačil prihlásiť a najazdit 300 km. Spotreba sa drží okolo 7.1 litra podľa PP. Prvé tankovanie vyšlo na 54 litrov. Zatiaľ som prekvapený veľmi prijemne. Pri kúpe mi predajca všetko vysvetlil , všetko poukazoval . Je veľmi tichý motor . Kdo príde na zraz do BB môže si ho pozrieť .
 Liptovský Mikuláš prevzal svoje vysnívané autíčko Kia Sportage. 1,6 GDi  vo výbave Platinum . Zatiaľ som ho stačil prihlásiť a najazdit 300 km. Spotreba sa drží okolo 7.1 litra podľa PP. Prvé tankovanie vyšlo na 54 litrov. Zatiaľ som prekvapený veľmi prijemne. Pri kúpe mi predajca všetko vysvetlil , všetko poukazoval . Je veľmi tichý motor . Kdo príde na zraz do BB môže si ho pozrieť . 

Má někdo dobrej tip atd.Děkuji všem
 Má někdo dobrej tip atd.Děkuji všem 

cee´d_SW a bola len otazka kto mi da lepsi pomer cena/vybava a dost mi zahral do karat autosalon BA 2014 na ktorom som zmychal z predajcou co sa dalo.a kedze mna ked niekto vyhodi jednymi dverami von tak sa druhymi vratim
 cee´d_SW a bola len otazka kto mi da lepsi pomer cena/vybava a dost mi zahral do karat autosalon BA 2014 na ktorom som zmychal z predajcou co sa dalo.a kedze mna ked niekto vyhodi jednymi dverami von tak sa druhymi vratim   tak som sa zrazu dopracoval k ludom ktory rozhoduju o cenach pre SVK trh.ak si priebojny a nevadi ti obehnut viacero predajni v roznych okresoch ci krajoch tak skus v kazdej predajni vyzmychat co sa da az do krvi a potom ich popros nech ti spravia kalkulaciu pre patinky alebo stvrtinky ci tretinky aby si mal tu cenu na papieri a chod do dalsej predajne a ver tomu ze dalsi tu ponuku podleze aby zarobil.idealne ak by si poznal niekoho kto ma niekoho v predajni a uz mas zakladny kamen)postupne sa prepracujes na slusnu zlavu.a nikto ma nepresvedci ze sa to neda lebo na zaciatku som nepoznal nikoho a na konci som si vytlkol rozpravkovu zlavu(aj cez mrtvoli bez chrbtovej kosti ONI MAJU Z COHO UBRAT).vela stastia
  tak som sa zrazu dopracoval k ludom ktory rozhoduju o cenach pre SVK trh.ak si priebojny a nevadi ti obehnut viacero predajni v roznych okresoch ci krajoch tak skus v kazdej predajni vyzmychat co sa da az do krvi a potom ich popros nech ti spravia kalkulaciu pre patinky alebo stvrtinky ci tretinky aby si mal tu cenu na papieri a chod do dalsej predajne a ver tomu ze dalsi tu ponuku podleze aby zarobil.idealne ak by si poznal niekoho kto ma niekoho v predajni a uz mas zakladny kamen)postupne sa prepracujes na slusnu zlavu.a nikto ma nepresvedci ze sa to neda lebo na zaciatku som nepoznal nikoho a na konci som si vytlkol rozpravkovu zlavu(aj cez mrtvoli bez chrbtovej kosti ONI MAJU Z COHO UBRAT).vela stastia 

Jiří Škoda Bc. píše:Konečne som sa dočkal , 24.4. som si vLiptovský Mikuláš prevzal svoje vysnívané autíčko Kia Sportage. 1,6 GDi vo výbave Platinum . Zatiaľ som ho stačil prihlásiť a najazdit 300 km. Spotreba sa drží okolo 7.1 litra podľa PP. Prvé tankovanie vyšlo na 54 litrov. Zatiaľ som prekvapený veľmi prijemne. Pri kúpe mi predajca všetko vysvetlil , všetko poukazoval . Je veľmi tichý motor . Kdo príde na zraz do BB môže si ho pozrieť .
 super neni nic lepsie ako nalozena kara v bielej farbe.ja som mal tiez predstavu o bielej ale ak by bola moznost dal by som metlu no nelutujem ani tuto
  super neni nic lepsie ako nalozena kara v bielej farbe.ja som mal tiez predstavu o bielej ale ak by bola moznost dal by som metlu no nelutujem ani tuto 

sú vynikajúce, som veľmi spokojný. Dnes som natankoval, PP ukázal priemernú spotrebu 7,1 litra v skutočnosti 7,38 litra benzínu. Veľká spokojnosť.
  sú vynikajúce, som veľmi spokojný. Dnes som natankoval, PP ukázal priemernú spotrebu 7,1 litra v skutočnosti 7,38 litra benzínu. Veľká spokojnosť.  

. Ale pre ludi co maju cas a maju radi tichu jazdu, tak je to idealne auto.
 . Ale pre ludi co maju cas a maju radi tichu jazdu, tak je to idealne auto. 

. typově toto auto není na závodění,ale na pohodovou jízdu. pro sportovní jízdu je nutno více kvedlat fofrklackem.
 . typově toto auto není na závodění,ale na pohodovou jízdu. pro sportovní jízdu je nutno více kvedlat fofrklackem. 

, samozrejme to nie je pretekarske auto, ale je to proste auto do mesta alebo na vylety, ked sa clovek neponahla. To, ze to da 180 km je sice pekne , ale ak raz clovek potrebuje predbehnut daky ten kamion alebo auto co sa vlecie, tak si to musi clovek dobre premysliet, lebo ta akceleracia je skoro necitelna... Skor by som povedal, ze pri tomto aute som ja ten, koho musia druhe auta predbehnut, lebo ak idem niekde cez dedinu a nasledne konci a cesta ide do mierneho kopca, tak vsetky auta ma predbiehaju, lebo kym sa toto tela rozhybe, to je des..
, samozrejme to nie je pretekarske auto, ale je to proste auto do mesta alebo na vylety, ked sa clovek neponahla. To, ze to da 180 km je sice pekne , ale ak raz clovek potrebuje predbehnut daky ten kamion alebo auto co sa vlecie, tak si to musi clovek dobre premysliet, lebo ta akceleracia je skoro necitelna... Skor by som povedal, ze pri tomto aute som ja ten, koho musia druhe auta predbehnut, lebo ak idem niekde cez dedinu a nasledne konci a cesta ide do mierneho kopca, tak vsetky auta ma predbiehaju, lebo kym sa toto tela rozhybe, to je des..  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé