Pravidelne pouzivam zimny Vif a to aj v lete a som spokojny. Suhlasim uz s viacnasobnymi kladnymi hodnoteniami, ktore uz vlastne neviem potvrdit, lebo bez Vifu som asi ani nejazdil, snad len prve 2-3 nadrze. Vyskusal som vsak teraz ADITÍVUM DELPHI DIESEL PLUS, na ktore som cital a pocul az zazracne ucinky. Nebudem tu zo seba robit Hosta Fuchsa, na internete je toho dost, kto chce, najde si. Ale prve dojmi su velmi dobre. Motor vyrazne stisil a skludnil chod (na volnobeh a pri pridani plynu) a to napriek tomu, ze som zvyknuty na jazdu s Vifom. Taktiez kladne hodnotim jazdu v nizkych otackach a pri jazde ustalenou rychlostou po rovine mam plynovy pedal len skutocne velmi jemne stlaceny. Uvidim neskor, co to urobi so spotrebou. Dalsie zazracne ucinky na naftu, palivovy system, cistotu spalovacieho priestoru a trisiek viem zhodnotit tak isto, ako pri Vife. Cize nijak.
Zla sprava: tazsie dostupny, s dopravou ma vysiel 30.- Evri na jednu nadrz.
Dobra sprava: nedava sa pri kazdom tankovani, aplikuje sa 1 - 2-krat rocne, podla najazdenych km, alebo aj menej casto.
Tento pripravok chapem skor ako liek pre motory, ktore maju toho viac najazdene a bez nejakej pravidelnej starostlivosti.